2 év (vagy 1) múlva a gtx 970-es videókártya mennyit fog érni használtan? Illetve megéri e megvenni?
Utána olvastam és elvileg ez a hiba, akkor jön elő ha valaki több monitort akar használni vagy 4k felbontásban akar játszani. Viszont nagyon felkapott lett ez a téma, olvasgattam sok hozzászólást egyik dicséri másik szidja. Most nem tudom, hogy milyet vegyek :/. 290 vagy 290x-et meg nem szeretnék venni mert sokat fogyaszt meg fűt (igen mindegyik fűt, de ez nagyon). Nividia párti vagyok, de ez nem jelenti azt hogy nem fogadok be amd-t. Kérdés, hogy a 970 meddig lesz elég..
Lényegében minden komponens megvan a tovább fejlesztéshez, de csak ez hiányzik :)
Ami miatt tovább kell fejlesztenem:
-BF4 (ez a mostanin is fut medium 1080p)
-GTA 5 (ez is elvileg futna mediumon, de ezt már szeretném very high vagy ultrán játszani)
- és a The Division (leginkább ez miatt fejlesztem)
-(meg még biztos van)
Ui: Leginkább a windows 10-től félek (dx12)
Azért azt a kártyát írtam, mert valamivel több, int két éve kapható(és ugye ezt az időintervallumot jelöltük meg), és hasonló szinten van, mint a 970. A logikád alaján 50-55k magasságában kéne hozzájutni mindenfelé, de a valóságban baromira nem így van.
22.
Linkeld be.
Csak linkeld be, ahogy a CS:GO legjobb játékosa (mert nincs legjobb, max top 3) 800x600-on játszik és 90% a HS aránya.
Másik meg: Attól, hogy nem e-sport játék, még rohadt zavaró ha nem fix 60.
Micsoda viták zajlanak itt. :)
Amúgy a sima gigabyte -os kártyát választom, ami most az iponon ~108E Ft.
Előbb még 30-40 volt.
Kezdesz ellent mondani magadnak...
Másik meg: Felesleges 64+ FPS-el játszani, mondjuk csébe, mert 64tick-en mennek a szerverek.
Na, akkor váltsunk témát egy pillanatra. Sokan nem tudják és kíváncsiak rá, hogy mitől lesz egy pc-ből Gamer PC?
Mert ugye az nem gamer pc amin elfutnak a játékok..
Relatív, hogy kinek mi számít Gamer PC-nek.
Nálam az, ha az ez évi játékok 1080p Medium-High grafikán elfutnak, élvezhető sebességgel. (Pl.: Legújabb CoD/BF, 60+ FPS, Witcher 3 30-60 FPS,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!