Tudnátok ajánlani olyan laptopot ami vinné a Battlefiled 4?
Szeretnék rajta multizni, feltétel csak annyi hogy stabilan tartani tudja a 35-40 FPS-t.
Gondolkoztam Acer aspire e1 530g laptopra, de ha lehet egy kicsit erősebb legyen. (haverom ilyen laptoppal tolja a bf4 és a gta 5 csak kicsit kevés fps el)
Vagy jobban járnék egy Acer aspir e5 vagy egy asus x555lb vel?
De ha ezek nem jók akkor ti mondjatok laptopot.
Ha lehet az válaszoljon akinek van tapasztalata.
Laptop nem játékra való, pláne nem ilyen erős konfigot igénylő játékokra. Ezek a játékok meg fogják sütni a laptopot bármilyet is veszel, a kérdés az, hogy meddig fogják bírni. De hát, ha fontos a hordozhatóság és a helytakarékosság és azért jó lenne ha nem 1-2 év után adná be a kulcsot akkor valami ilyesmit nézz: [link]
Ez vinni fogja, de vegyél hozzá laptophűtőt (pár ezer HuF és sokat segít)
Acer-t semmiképp nem vegyél, konzumlaptop és csak a gond van velük.
Első köszi a tippet :)
Második amit te felsoroltál biztos drága :)
Sajna számomra fontos a sziláthatóság.
Még egy kérdés.
--2048 MB AMD Radeon R5 M230 Van olyan erős mint a gforce gt 840M vagy a 930M?
--Igaz hogy a laptop nem játékra van de több osztálytársam Acer Aspire e1 530g vel tolja a BF4 és a GTA V igaz csak medium és low beállítással de így is nagyon szép. Ha az a laptop hozza azt a szintet amit én megszoktam (1204x768-as felbontás és hight beállítást akkor boldog leszek.)
Még valami. Az intel proci és az AMD vidikártya passzol egymáshoz?
Ja még valami láttam az oldalon egy i3 as kiadást. Az nagyon gyenge? vagy elég az is a bf4 hez?
Laptopban ahol a videokártya kifejezetten jól teljesít annak az ára is igen "szép" :)
Mennyi lenne a rá szánt keret? És akkor úgy linkelek masinát :)
kb 140-150 a keret :)
De mi a véleményed a acer aspire e5 572g vagy az asus x555lb ről? őszintén én ezzel a kettővel szemezek.
Ha tudsz jobbat linkelnéd :) jöhet több is.
Ja meg gondoltam hogy használtan veszek egy lenovo y510p mert szoktak fellökni elég nyomot áron :) de ezt is ki kell fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!