Asus R9 280 videó kártyához milyen procit vegyek?
Sziasztok!Jelenlegi processzorom egy AMD FX-6300-as ,de nem tudja kihajtani a videó kártyámat(remélem nem írtam hülyeséget),ezért úgy gondoltam ,hogy beinvesztálok egy újabb processzorra.Egy Intel Core i5-3470-re gondoltam ,de kikérem a véleményeteket nehogy vak vágányra fussak!
Mindenképpen Intel processzort szeretnék vásárolni ,a lényeg ,hogy az ára ne az eget súrolja(55ezer maximum ár) és ,hogy ehhez a procihoz milyen alaplapot ajánlotok ,ami szintén ne az eget súrolja!
Válaszotokat előre is köszönöm
Szerintem is fölösleges cserélned a procit, ha veszl rá egy hűtőt 10k körül és húzol rajta egy keveset, akkor kihajtja a kártyádat.
Egy gtx 970 vagy r9 290x mellett már megérné cserélni i5-re. Ezzel a kártyával hiába cserélnéd a procit, nagyon kevés plusz teljesítményt kapnál a legtöbb játékban, mert a mostanid is majdnem teljesen kihajtja, ha húzol rajta akkor ki is fogja. A helyedben már megvárnám a 2016-ban érkező Zen CPU-kat, addig simán ki lehet húzni egy FX 6300-al is.
,,GTA V-ben ultra beállításon csak 23%-ra használja ki a videó kártyát! 54fps-em van benne!"
Valamit elnéztél, mert ultrán 54 fps-t egy r9 280 GTA V-ben csak 100% körüli terhelés mellett képes kisajtolni magából. Hacsak nem 640x480-as felbontásban játszol, a kártya bőven több, mint 23%-on mozog. Milyen programmal nézted?
Egyébként a barátodnak nem kisebb felbontású monitora van? Mert ha igen, akkor azért van több fps-e is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!