Ez jó gép lesz?
Figyelt kérdés
Olyan gépet szeretnék ami elviszi 1080p-ben GTA V-öt, összeraktam magambnak 1 gépet, elég drágán jött ki
Ez jó lesz? És ha valaki tudna lefaragni picit az árábáól mert így 259.000 ba kerülne, nem tudom mit lehet kivenni, és mit érdemes
2015. máj. 7. 11:37
1/13 anonim válasza:
Tápegységnek én egy FSP Raider 550W raknék bele, az megbízhatóbb.
2/13 anonim válasza:
Processzor drágább mint a videokártya, nem éppen játékos párosítás. 600W táp tökéletesen felesleges, ezt egy Hexa 400W is elvinné, de legyen inkább vmi XFX 450-es! Optikai meghajtó 2015-ben? Amúgy nem rossz gép/irány, de lehetne szerintem optimálisabb is az összeválogatás.
3/13 anonim válasza:
Emellé a vidikari mellé egy 4460 is tökéletesen elég.
4/13 anonim válasza:
Mellesleg 550W-nél kisebb tápot nem raknék bele, mert ha K-s procit akarsz és VGA-t is tervezed húzni, akkor felesleges, hogy izzadjon alatta egy 450-es proci és pörögjön 100-on.
5/13 A kérdező kommentje:
Oké első alkalommal építettem gépet köszi a válaszokat akkor lecserélem a dolgokat, azért akartam erősebb CPU-t mert majd a GPU-t cserélgetni fogom(legalábbis szerintem)
2015. máj. 7. 11:46
6/13 anonim válasza:
Nekem is SS beles 450-es tápon van és extrém izzasztás mellett (Prime 95+ Furmark egyszerre) elvitt egy 4,6GHz-re húzott FX-6300 procit (~180W TDP) és egy húzott GTX660 karit (kb 150W TDP). Szóval sok kijön belőle....ha csak 12V ágon biztonsából 350W-tal számolunk (mert a táp papíron 400-t tud), akkor is belefér egy 200W-s videokártya és egy 150W-ig húzott proci. Egy tökös 450W-s táp meglepően sokat bír (mondjuk igaz, hogy nem több kártyás rendszerekhez meg 300W-t zabáló videokártyákhoz való, de egy átlag, modern, erős-középkategóriás géphez bőven elegendő)!
7/13 anonim válasza:
én inkább egy b85 ös lap+ i5 4460(gyári ventivel) + gtx 970 et vennék
8/13 anonim válasza:
#7. válaszoló: Tökéletes úgy. Szerintem fogadd meg.
9/13 anonim válasza:
persze, menne, de mielőtt csalódsz, elmondom neked, hogy azt a GTA V-t a 4K Ultra HD-re tervezték.
De simán megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!