GTX 660 GDDR5 2gb vagy Radeon R9 280 DDR5 3gb? vagy esetleg egy hasonló árkategóriás vga?
Frissíteni óhajtom vidikártyám gamer célból, és némi segítséget szeretnék kérni , nem vagyok magasan képzett ebben a témában.
Nos, a jelenlegi configom kimerül egy AMD A8-6600K APU 3,9ghz-es procival és ebből kifolyólag egy Radeon HD 8570d-s integrált szutyokból, amivel eléggé szenvedek,sőt, igazából nem is értem hogyan tudtam eddig is nyomni rajta a mostani játékokat( volt már effektíve jobb is, ez egy teljesen új gép) , továbbá 8gb ddr3 ram ,500w-os táp, win 8.
Na most, a kérdés adott : a kettő videókártya közül melyik hajtaná jobban a játékokat, és megközelítőleg ez a "jobban hajtaná" körülbelül hány fps-t jelentene a mai játékokban ( GTA V, Far Cry 4 stb ) magas textúrákkal, felbontással, élsimítással?
- [link]
vagy
- [link]
Esetleg egy másik,hasonló árkategóriájú (max.70k) videókártya lenne a nyerő?
Előre is köszönöm ha vetettél egy pillantást a kérdésemre, és megkérnélek arra, hogy válaszodban fejtsd ki röviden hogy miért ajánlod azt amit ajánlasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!