Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GTX 660 GDDR5 2gb vagy Radeon...

GTX 660 GDDR5 2gb vagy Radeon R9 280 DDR5 3gb? vagy esetleg egy hasonló árkategóriás vga?

Figyelt kérdés

Frissíteni óhajtom vidikártyám gamer célból, és némi segítséget szeretnék kérni , nem vagyok magasan képzett ebben a témában.

Nos, a jelenlegi configom kimerül egy AMD A8-6600K APU 3,9ghz-es procival és ebből kifolyólag egy Radeon HD 8570d-s integrált szutyokból, amivel eléggé szenvedek,sőt, igazából nem is értem hogyan tudtam eddig is nyomni rajta a mostani játékokat( volt már effektíve jobb is, ez egy teljesen új gép) , továbbá 8gb ddr3 ram ,500w-os táp, win 8.

Na most, a kérdés adott : a kettő videókártya közül melyik hajtaná jobban a játékokat, és megközelítőleg ez a "jobban hajtaná" körülbelül hány fps-t jelentene a mai játékokban ( GTA V, Far Cry 4 stb ) magas textúrákkal, felbontással, élsimítással?

- [link]

vagy

- [link]

Esetleg egy másik,hasonló árkategóriájú (max.70k) videókártya lenne a nyerő?

Előre is köszönöm ha vetettél egy pillantást a kérdésemre, és megkérnélek arra, hogy válaszodban fejtsd ki röviden hogy miért ajánlod azt amit ajánlasz.

2015. máj. 5. 00:22
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
r9 280x * lemaradt
2015. máj. 5. 01:06
 22/42 A kérdező kommentje:

Megfejtettem időközben.. gondolom az r9 280X-t mondanátok..

Ár/érték arányban ez egy nagyszerű vga, ha jól feltételezem, úgyhogy azt hiszem erre fog esni választásom.

2015. máj. 5. 01:33
 23/42 anonim ***** válasza:
5%

GTX660

az amd semmire se való

semmit se ér ,ha vga-t akarsz venni nvidia.

2015. máj. 5. 06:17
 24/42 anonim ***** válasza:
#23 Ezt meg is indokolnád valamivel?
2015. máj. 5. 07:30
 25/42 anonim ***** válasza:
#23 erre én is kíváncsi vagyok. (mondjuk a GTX660 se olyan rossz, AC-Black Flag-et ultrán, V-Sync, PhysX benyomva, teljesen simán fut, mondjuk csak 1366x768-as monitoron volt rajta)
2015. máj. 5. 07:58
 26/42 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak én nyúltam bele mindig a tutiba, de nekem AMD-vel eddig csak rossz tapasztalataim voltak. Hiába a nyers erő, ha a szoftveres oldal gyenge. Az Orcs must Die!-al egy évig nem tudtam játszani (eredeti, Steames verzió) a driver hibája miatt, de az AMD szerint a HD4850-es kártyáknak csak nagyon kis hányadát érintette ez a hiba, ezért nem foglalkoznak vele (ezt így leírták fórumban). A Neverwinter képernyőjére óriási fekete négyzeteket varázsoltak az AMD mágusai- másfél éve nincs kijavítva! Hangsúlyozom, ezek nem a játékok programozóinak hibái voltak, hanem Catalyst hibák.

Másnak soha semmi gondja nem volt AMD-vel, én végigszívtam három kártyagenerációt, elég volt. Amióta átálltam a zöld oldalra, minden megjelenítéssel kapcsolatos problémám megszűnt. Mostantól bármennyivel is drágább az Nvidia, csak GeForce jöhet nálam szóba.

2015. máj. 5. 09:12
 27/42 anonim ***** válasza:
#26 Azt viszont akkor is ismerd el, hogy a GTX 960 jobb, mint a GTX 660 (és mindkettő nVIdia). Nekem jelenleg GTX 750 Ti van, amivel semmilyen gondom nem volt soha. AMD kártyám igazából nem is volt, csak egy régi Ati Radeon 9200, azzal sem volt semmiféle driverproblémám.
2015. máj. 5. 09:24
 28/42 anonim ***** válasza:
#27: Készséggel elismerem, hogy erősebb, de nem tudom, ezt miért nekem írtad. A #26-os hozzászólásom volt az első a témában, és abban szó sem volt semmiféle 660-ról meg 960-ról.
2015. máj. 5. 09:47
 29/42 anonim ***** válasza:
#28: Bocs, #23-ra gondoltam, így hajnali 10-kor még nem vagyok a toppon :D
2015. máj. 5. 09:51
 30/42 anonim ***** válasza:

ha nincs teleszemetelve a rendszered minden hülyeséggel akkor nagy valószínűséggel nem lesz az amd-vel driver gondod

én 7 éve nyúzok egy amd kártyát és még soha nem volt semmi problémám a driverekkel

2015. máj. 5. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!