Videókártya probléma játéknál?
Fel van telepítve a Driver Booster 2 szerint a legfrissebb videókártyám a gépen, de amikor el akarok indítani egy játékot akkor viszont azt jelzi hogy nem jó a videókártya vagy frissítsem. Nem tudjátok mi lehet a baj? Linkelek be 3 képet a problémáról hátha úgy érthetőbb lesz
[link] Png [link] Png [link] Png
Nem vágom mi a tök az a driver booster 2 de elég egyértelműek a hiba üzenetek. Amit aza cucc felrakod neked az már egy több éves driver...
Mondjuk az első hibaüzenet bajosabb mivel azt írja hogy nincs meg a minimum gépigényed sem a játékhoz VGA terén.
De szedd le először normálisan a vga driverét és próbáld ki azzal.
letöröltem a Driver booster 2 őt. letöltöttem ay első kommentelő linkjéről ay amd radeon hd 8570d-t és feltelepítettem. az egyik probléma ezzel megoldódott de ez még mindig ugyan azt jelzi. olyan nincs hogy a fifa 15 ful hb ba elindul annál meg azt irja hogy nincs 512MB...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!