Hogy mennének a 4k monitoron a jatekok?
ezzel a konfiggal:
MSI R9 280X
MSI B85M-E33
8GB RAM
i5-4460+Cooler Master Seidon 120V RL-S12V-24PK-R1
Monitor:Samsung U28D590D Monitor
GTA V, FIFA 15 es hasonlok.
Van e ertelme lecserelni, tudja-e futtatni rendesen a gep a jatekoka 4k-ba?
#6, minek kellene X99-re építeni azért mert 2db Titan X-et rak valaki a gépbe?
Igaz 2 darab olyan kártya már elég komoly, de szerintem egy i7 4790-nek még simán bírnia kell kettő olyan VGA-t.
-------------------------------------------------------
Unatkozok, szóval akkor számolok egyet.
i7 4790 ~90K
Gigabyte GA-H97-HD3 ~25K
8GB (egyenlőre számoljunk csak ennyi RAM-al) RAM ~18K
2db Titan X ~670K
És ha már ilyen cuccokat raktam a gépbe, akkor áram probléma miatt ne menjen tönkre, valami durva Seasonic tápot beletenni, pl.: Seasonic G-750 ~40K
4K monitor meg nem tudom mennyiért lehet, de én olyan 120K-ra tippelek, de szerintem ez csak a legalja lesz.
Akkor végösszegnek ~963K-ből jön, ami azért nem 1.5 milla.
{{{Azért hozzáfűzném, hogy ha már majdnem 1 millióért veszek gépet, akkor arra már biztosítást is kötök, no de hülye lennék 1 milliót gépre áldozni, max 300K-et, a maradék 600K-ból adnék anyáméknak, a többiből meg bankszámla azt csókolom}}}
Koszonom a valaszokat, esetleg akk vmi ngayobb felbonasu monitort mint a mostani(1440x900) tudtok ajanlani?
Játékra kellene
2x290 el csak azokkal a játékokkal van gond, amik szarul vannak megírva, cpu\alaplap nem drágább, mint akármelyik gamer konfighoz, memóriából sem kell több, táp nem árt, de annyi, hogy 20-25 helyett 40 ért veszel. 2x980 al is kijönne, a jobb fajtákból, 600 alatt.
A titan nem játékra való, nem értem is hogy került szóba, sok esetben egy 970 is lenyomja játékok alatt. Monitor is más kérdés, legjobb tudomásom szerint a számítógépnek nem része a monitor - ha mégis, akkor egész életemben rosszul használtam őket, ójaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!