Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok a a WD (Western...

Mit gondoltok a a WD (Western Digital) "piros" winchestereiről? Megfelelő volna-e akár a 24/7-es járatáshoz?

Figyelt kérdés
Egyenlőre még rendszer vinyóként is funkcionálna, de a későbbiekben kapna társként egy SSD ami leválthatja és csak háttértárként szolgálna tovább. (Ideje nagy részét Játékok futtatás tenné ki.)

2015. máj. 2. 15:19
1 2
 1/12 P.O.C. ***** válasza:
Mivel hogy NAS -okba van fejlesztve, így bírnia kell a sok üzemórát.
2015. máj. 2. 15:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Rendszer vinyónak nem ajánlott mivel ahhoz lassú. Viszont háttértárnak tökéletes és sokáig bírja, nekem már jó pár éve van a gépemben egy 2Tb-os.
2015. máj. 2. 16:13
 3/12 anonim ***** válasza:

Játékok/Rendszer futtatáshoz semmiképp.

Lassú, és olvastam valamelyik fórumon, hogy a tag ezt használta rendszervanyónak, pár hónap után beadta a kulcsot.

2015. máj. 2. 16:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Aham, értem! Talán tudnátok ajánlani 20k forint-ig, "2in1" kombót(tehát hogy tudjak róla játékot/rendszert futtatni, ée viszonylag nagy kapacitású legyen)?
2015. máj. 3. 03:30
 5/12 anonim ***** válasza:
37%
2015. máj. 3. 11:03
 6/12 A kérdező kommentje:
Ez lett volna a 2. választásom. Köszönöm a válaszokat.
2015. máj. 3. 14:49
 7/12 A kérdező kommentje:

[link]

Még ezen a moddelen gondolkodom, de egyszerűen nem tudok dönteni. Fontos lenne hogy a rendszert is jól pörgesse mert az SSD beszerzése nem egy-két hét leforgása alatt történne :/

2015. máj. 3. 15:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Most az a -10Mp annyira számít bootolásnál, hogy SSHD-t akarsz?

Felhasználásra meg jó a HDD-is.

2015. máj. 3. 16:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Inkább az élettertam volna a mérvadó, de nem igazán vagyok otthon a Vinyók, márkák, világában ezért is kérdeztem itt. Csak szeretném a legjobbat választani :)
2015. máj. 3. 16:04
 10/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor, jobb/strapabíróbb a fent említett SSHD, mint a HDD ?
2015. máj. 4. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!