DVI kabellel tokeletes a kep, HDMI-vel meg teljesen piros, mi lehet a problema?
Figyelt kérdés
Uj monitor, uj HDMI kabel, a videokartya ami volt hasznalva kb. 1 honapot. Ha a monitort probaltam radugni laptopra a HDMI kabellel, akkor azt irta, hogy nincs jel.2015. febr. 6. 06:50
1/6 anonim válasza:
Tudsz kölcsön kérni valakitől egy másik HDMI kábelt?
De egyébként ha nem kell a monitorod beépített hangszórója, akkor tökéletes a DVI is.
2/6 A kérdező kommentje:
Kolcsonkerni nem tudok, de a kabel mashol is ki lett probalva es ott tokeletesen mukodott. Tudom, nincs is bajom vele, de megiscsak idegesit, hogy nem mukodik.
2015. febr. 6. 07:14
3/6 anonim válasza:
A videokártyád beállításainál a pixelformátumot meg kell adni, ha HDMI-t használsz.
4/6 A kérdező kommentje:
Ezt a driver-ben tudom beallitani, vagy a BIOS-ban?
2015. febr. 6. 08:50
5/6 A kérdező kommentje:
Na most az a helyzet, hogy meg semmit nem allitottam, de ha a HDMI-t hasznalom akkor a bootmenu ugyanolyan piros, amint betolti a rendszert meg minden fekete lesz, mintha ki lenne kapcsolva a monitor.
2015. febr. 6. 09:02
6/6 anonim válasza:
VGA HDMI kimenete rossz akkor, próbáld másik kábellel vagy másik vga-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!