Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ehhez a géphez melyik grafikus...

Ehhez a géphez melyik grafikus kártyát ajánlanátok?

Figyelt kérdés

A gép még nincs meg, de a grafikán kívül már minden komponensét kiválasztottam:

proci :Intel Core i5-4690K

alaplap: ASROCK B85 Pro4

ramok: Kingston 8GB KIT DDR3 1866MHz CL9 HyperX

merevlemez: WD Blue 1000GB 64MB

táp: Cooler Master B600 ver.2

SSD: Samsung 850 EVO 250GB

gépház: Corsair SPEC-01 Red LED Carbide Series

Még úgy +-300 euróm van a kártyára, ha lehetséges erről az oldalról válasszatok : [link]

(felvidéki vagyok tehát ez egy cseh/szlovák oldal, és az árak sokszor eltérnek a magyarországitól, meg aztán az itteni akciókat kell figyelni)

Van itt olyan lehetőség, ahol ki van írva hogy "pouzité", hogy az már használt kártya, mármint hogy ott az üzletben tesztelték és gyakorlatilag vadont új, ezért 30%-al olcsóbbak az ilyenek, viszont 3 év helyett csak 1 év a garancia, nem tudom megéri e ilyet venni... ?

2015. máj. 1. 13:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem sok választási lehetőséged van, vagy 280X vagy GTX960, viszont B85-ös lapot választasz 4690K mellé. Miért? Válaszd helyette a sima 4690-et és a megspórolt pénzen vegyél egy 970-est. Persze, azt valószínűleg más boltból kellene, mert ez a referenciahűtős Gainward elég ergya.
2015. máj. 1. 13:09
 2/10 A kérdező kommentje:

Az így miért nem jó? Az Asrock Z97 Pro3 jobb lenne?

Amúgy 20 euróval drágább a i5-4690K a simától szóval gondoltam az megéri azt hogy húzni lehessen...

2015. máj. 1. 13:17
 3/10 anonim ***** válasza:

300-ért r9 290

amúgy alaplap nem jó nem lehet tuningolni a procit,

táp nem a legjobb

ha beleszólhatok én így venném:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ez így 800€ ssd nem tudom belefér-e a keretbe

alza meg egy drága oldal itt megtalálhatod olcsóbban is: [link]

2015. máj. 1. 13:25
 4/10 A kérdező kommentje:

jaja, a heurekat hasznalom én is az alza csak ahol összerakom, és úgy számolom, hogy alza-n 1000 euróig jöjjön ki, aztán én megkeresem külön heurékán és úgy 3-4 helyről fogom rendelni a lehető legolcsóbban.

Ez amit így összeraktál kb meg is felelne, + még hozzámegy az a 120 eurós SSD, és akkor még marad elvileg néhány euró, nem lehetne abból egy kicsit jobb procit? A videókártyát majd cserélni tudom de a proci jó lenne ha kibírna 4-5 évet.

Amúgy kösz hogy összeraktad ezt nekem :)

2015. máj. 1. 13:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Meg amúgy a ramoknál, ugyan az a verzió ami 1866MHz-s 2 euróval drágább, az nem éri meg jobban mint a 1600-as? (bár gondolom a proci miatt úgy is csak 1600on menne nem?)
2015. máj. 1. 13:57
 6/10 A kérdező kommentje:

mondjuk a sima 4690-es, [link]

220 ért meg tudom venni más oldalról...

és amúgy azonkívül hogy a B85-ön nem lehet húzni a procit, van vmi más hátránya?

2015. máj. 1. 14:11
 7/10 anonim ***** válasza:

akkor alaplap helyett ezt: [link]

proci : [link]

és lehet tuningolni a procit

2015. máj. 1. 14:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom vágod e, de erre a grafikára nagyon rossz a visszajelzés.. :S a termék alatt ki is van írva hogy jól fontoljuk meg, mert gyakran reklamált modell
2015. máj. 1. 14:22
 9/10 anonim ***** válasza:

nem tudom hogy miért,mondjuk a giga alá nincs kiírva

én eddig csak jókat olvastam a sapphireról nekem is az van és 7 éve kifogástalanul szolgál

de ha hibás darab akkor visszaküldöd

2015. máj. 1. 14:59
 10/10 A kérdező kommentje:

saphirom van nekem is jelenleg, de konkrétan ennél a terméknél sok rosszat írnak.. de azért összegében sok pontot kapott meg elvileg 2 év garancia amúgy is van rá... szóval hacsak nem találok jobb alternatívát maradok ennél.

Kösz még1x hogy segítettél!

2015. máj. 1. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!