Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sok helyen ajánlanak X7-es...

Sok helyen ajánlanak X7-es egeret. De akkor most melyik is az pontosan?!

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egyet én is, de nagyon sok félét találtam. 2000 cpi től 3600 cpi ig, és egyéb más variánsokat is. Az x7 csak szériát jelöl, és abból bármelyiket vehetem? Mármint van x710 x750 stb..

[link]

Én ezt néztem ki magamnak, 3600 dpi-s.

2015. ápr. 30. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Az X7-el semmit nem mondanak az okosok, mivel az A4Tech gamer cuccainak a 90%-a X7 fantázianév alatt fut. Ezek nagy része hulladék, egy pár jó, de csak két kiváló akad közülük, az X-710 és az F4:

[link]

[link]

Ennek a kettőnek a szenzorja fantasztikus, a legjobb (15-20 ezres) Razer, Steelseries és Zowie egerek is ugyanazt használják. Komoly gamer fórumok is ezt a kettőt ajánlják, mint megfizethető gamer egeret. Ne akarj lézeres egeret venni, azokból csak a nagyon drágák tudnak olyan pontosak lenni, mint ezek az optikaiak. Valamiért a köztudatban az van, hogy a lézeres egerek pontosabbak, de ennek pont az ellenkezője igaz (különösen asztalon vagy gagyi egéralátéten használva). Ha nem hiszed, nézz utána, a hivatásos játékosok mivel játszanak. Egynek a kezében sem fogsz lézerest látni.

2015. máj. 1. 00:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Hopsz,elírtam! Nem az F4-et akartam linkelni, hanem a 748K-t. Tehát az X-710 és a 748K a királyok.

[link]

2015. máj. 1. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!