A pattanásomra fogkrémet raktam, amit nagyon sok helyen ajánlanak, ám miután lemostam a fogkrém alatt egy piros folt maradt. Mi lenne jó erre? Talán aloe vera? Ma szülinapi buliba megyek
hintőpor vagy körömvirágkrémmel kend be,mert ezek nyugtató hatásúak.
Egyébként ez a fogkrémes sztori nem tudom mennyire hatásos,de én azt olvastam,hogy a benne lévő szódabikarbóna jó a pattikra.Hát én nem tudom,nem hiszem el ezeket.Inkább használok tonikot,arcradírt,hidratáló krémet,mint sem ilyen mendemondákat aminek a fele nem is igaz...1x próbáltam a fogkrémet,úgy csípte azt hittem megőrülök,rögtön le is mostam.Neked nem csípte?
én szoktam használni fogkrémet, de csak akkor hatásos ha legalább 2 óráig rajta van, néha az egész arcomat bekenem hogy tisztítsa és nagyon marja, de nem kell törődni vele
ha lemostad utánna nem sokat tudsz tenni, mosd me az arcod meleg vízzel az talán segít
sztem azért piros, mivel mentolos a fogkrém, és kicsit kicsípte. elfog múlni.
én a pattanásaimat ált kigőzölöm. felforralok kamillás vizet, és abban gőzölgök. lekicsinyíti őket, és a pirosság is elmúlik. utána meg hidratáló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!