Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A pattanásomra fogkrémet...

A pattanásomra fogkrémet raktam, amit nagyon sok helyen ajánlanak, ám miután lemostam a fogkrém alatt egy piros folt maradt. Mi lenne jó erre? Talán aloe vera? Ma szülinapi buliba megyek

Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hintőpor vagy körömvirágkrémmel kend be,mert ezek nyugtató hatásúak.

Egyébként ez a fogkrémes sztori nem tudom mennyire hatásos,de én azt olvastam,hogy a benne lévő szódabikarbóna jó a pattikra.Hát én nem tudom,nem hiszem el ezeket.Inkább használok tonikot,arcradírt,hidratáló krémet,mint sem ilyen mendemondákat aminek a fele nem is igaz...1x próbáltam a fogkrémet,úgy csípte azt hittem megőrülök,rögtön le is mostam.Neked nem csípte?

2009. júl. 18. 10:42
 2/6 A kérdező kommentje:
kicsit csípte,de sztem az csak a mentol miatt volt. nagyon jo lenne,ha el tudnám tüntetni,mert pattanás már nincs,abban segített,csak azon a részen,ahol a fogkrém volt totál piros a böröm
2009. júl. 18. 10:46
 3/6 anonim ***** válasza:

én szoktam használni fogkrémet, de csak akkor hatásos ha legalább 2 óráig rajta van, néha az egész arcomat bekenem hogy tisztítsa és nagyon marja, de nem kell törődni vele

ha lemostad utánna nem sokat tudsz tenni, mosd me az arcod meleg vízzel az talán segít

2009. júl. 18. 10:47
 4/6 A kérdező kommentje:
talán érzékenyebb a böröm és a mentol kicsípte vagy nem tudok mire gondolni,de el kellene tüntetnem.mit rakjak rá?
2009. júl. 18. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:
A legjobb a pattanás elleni ecsetelő, ha van benne teafaolaj, vagy egyéb gyulladásgátló anyag, az is jó. Segít a kamillás lemosás is, estére pedig csak a korrektor fogja eltüntetni a pattanást. A fogkrém fluortartalma pedig csak még nagyobb gyulladást okoz az arra érzékenyeknél, úgyhogy én a fogkrémes házi módszert egy az egyben elfelejteném.
2009. júl. 18. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:

sztem azért piros, mivel mentolos a fogkrém, és kicsit kicsípte. elfog múlni.

én a pattanásaimat ált kigőzölöm. felforralok kamillás vizet, és abban gőzölgök. lekicsinyíti őket, és a pirosság is elmúlik. utána meg hidratáló.

2009. júl. 19. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!