Videokártya túlmelegedés?
Üdv mindenkinek!
Nemrég vettem egy zsír új gépet és már most szerencsétlenkedik... Mindig el megy a monitorban a kép (egyenlőre csak éjjel egész napos használat után) és azt írja ki, hogy nincs jel. Nos van nekünk egy jó pár éves másik gépünk is aminek tavaly hónapokon keresztül ugyanezt csinálta. Sokáig nem tudtuk, hogy mi a baja. Először azt hittük, hogy a monitor rossz. Volt szervízben is ahol azt mondták nincs a gépnek baja. Végül átvittük a gépet az egyik haveromhoz ahol tökéletesen működött. Ekkor át dugtuk egy másik vezetékbe ahonnan szintén működött egy ideig de utána onnan is ez a hiba jött. Anyám azt mondja, hogy azóta jó mióta belekerült egy második hűtő is de én nem emlékszem, hogy bármi is került volna ebbe a gépbe. Egyébként a mosógép is sokáig vacakolt. Állítólag túlfeszültség van nálunk az elektromos hálózatban ami a hibákat okozza de én már nem tudom, hogy mi van. Lehet, hogy tényleg túlmelekszik a videokártya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!