Milyen nyomtatót tudtok ajánlani egy egyetemistának?
max 30e Ft. Az se baj, ha használt
Abban, hogy lézeres biztos voltam, csak van belőle 1000 féle, és nem tudom melyik a számomra legoptimálisabb
Ha a fő szempont az olcsó nyomtatási költség, akkor mindenképp egy lézernyomtatót. Akár már 30 alatt is lehet kapni, és bár önmagában drága bele a toner, az egy lapra jutó nyomtatási költség töredéke egy tintasugarasénak. Emellett tartós és strapabíró.
Viszont szerintem mindenképp újban gondolkozz, használt nyomtatót venni elég rázós.
Valóban a ciss rendszeres nyomtató a legjobb választás, mivel olcsóbb, mint egy lézernyomtató, és olcsóbb az üzemeltetés is. A hagyományos tintasugarassal pedig össze sem lehet hasonlítani.
Én a tintarendszer.hu-n vettem, már több éve, és nagyon szeretem.
Itt van tőlük egy új, sima:
Egy új multi (ezt javaslom, szkennel, nyomtat, fénymásol):
Használtak közül is választhatsz:
Ezek is átvizsgáltak, megbízhatók.
Tintát ilyet is rendelhetsz vele, most éppen 500Ft, és több ezer szöveges oldalt elnyomtat.
Színest is rendelhetsz, fotópapírra is nagyon szép képet ad, fillérekért nyomtathatsz arra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!