Jó minőségű, kombinált jackes headset 5000 Ft alatt/körül?
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani? Ahol nézegettem, ott nem írták, hogy ennek kombinált-e a jackje, és a laptopom miatt fontos lenne.2015. ápr. 28. 14:54
11/18 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi az infókat :D
2015. ápr. 29. 15:43
12/18 A kérdező kommentje:
Valahogy csak megoldható nem? Ha a headset hangerejét külön nem is, csak mikrofonnal együtt, de attól még az alkalmazások hangerejét ugyan úgy szabályozhatom, nem?
2015. ápr. 29. 15:45
14/18 A kérdező kommentje:
A mikrofont nem ismeri fel. A fülhallgató működik, de sehogy se bírom rávenni, hogy ne a beépített mikrofont használja.
2015. ápr. 29. 18:45
15/18 A kérdező kommentje:
Itt azt írja a csatlakozóknál, hogy fülhallgató kimenet. De tudtommal combo, hiszen a mikrofon raja lévő headset icon van mellette.
2015. ápr. 29. 18:57
16/18 anonim válasza:
Esetleg hátha lehet kapni USB-s mikrofont, de nem tudom.....
Vagy próbáld azt:
Jobb alul kis hang jel.
Jobb klikk, rögzítőeszközök, és itt.
Illetve, nem hiszem, de nem kell hozzá valamilyen drivert feltenni?? Vagy feltelepítetted mindet?
17/18 A kérdező kommentje:
Már rájöttem közben. Az adapterem bal,jobb,mic,groundos és a laptopomhoz bal,jobb,ground,mic-es kell.
2015. ápr. 29. 21:41
18/18 anonim válasza:
Ja, én telefonon szívok ezzel, a Sony-vs-Apple szabvánnyal.
Átalakítót lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!