Működni fog a headset?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy JVC headset-em, kombinált jack dugóval, viszont a laptopomnak külön van hang és mikrofon csatlakozási pontja. Ha csak hangra akarom használni akkor lehet valami probléma? Vagy ugyanúgy fog működni, mintha sima hang jack dugós füles lenne?2014. júl. 28. 09:40
1/1 anonim válasza:
Ha már megrendelted, akkor mindegy,de szerintem működni fog. Fordítva legalábbis működik. Kombinált bemenettel és normál kimenettel. Ha igy működik, akkor neked is fog. Lehet h vezérlőpultban kell variálnod, de szerintem nem lesz gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!