Helyt állna egy i3 4330 a mai játékoknál?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm szerint ez egy igen erős és gyors proci, de alaplap téren sincs ötletem. Milyen lapot ajánlanátok alá ami viszonylag olcsó is és jó is ?
2015. ápr. 26. 10:41
1/4 anonim válasza:
MSI H81M-E34. Amúgy persze, erős, de játékfüggő is, hogy mire. Azért egy Battlefield 4 alá már jobb választás egy i5.
2/4 anonim válasza:
Asrock B85M-Bulk
i3-4160 proci
A 4330-nak nincs vga mellett gyakorlati haszna a 4160-al szemben.
3/4 anonim válasza:
Tegnap néztem pont egy i3 vs i5 összehasonlító videót egy GTX960 kártya mellett. Játéktól függően sok helyen hasonlóan helytállt az i3 is, míg másoknál kisebb-nagyobb fps csökkenést eredményezett. Ez volt az:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat :). Pont ma találtam hardverapro-n egy 4160-at szóval lehet hogy lecsapok rá.
2015. ápr. 27. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!