Jönnek még ilyen AMD processzorok?
Figyelt kérdés
Jelenleg van egy FM2+ alaplapom és mellé egy x4 760k processzor. Hiba volt AMD-re építenem Intel helyett de már ez van egy ideje. Ezen a vonalon jönnek még processzorok? Tudom, hogy jön majd állítólag a Carizzo de azáltalán jobb processzorok is jönnek vagy majd csak erősebb APU-k? A processzor mellett egy r7 260x van, amit körülbelül pont kihajt, mert úgy tudom, hogy ennél erősebb videókártyát már nem tudna. Szeretném majd tovább fejleszteni egyszer a gépet, új videókártyát venni stb., de, hogy rendesen kihajtsa ehhez lap csere, processzor csere kell? Jó lenne egy FM2+ esetleg 8 magos processzor megjelenés, de tudtommal nincs rá nagy esély.2015. ápr. 25. 19:48
1/6 anonim válasza:
APU jön szerintem csak ebbe a foglalatba. Amúgy R9 270X-et is rakhatsz a proci mellett, full hd-n kihajtja, max egy kicsit meghúzod.
2/6 anonim válasza:
Ha lesz pénzed veszel bele egy A10-7850K-t, meg egy 270x-et. Aztán eladod ami a nyakadon maradt.
Ebbe a foglalatba már nincs sok esély hogy megjelenjen egy valódi 8 magos processzor. Talán ha megérkezik az új generáció (ott tervezik hogy megint valódi magokat pakolnak bele és nem egy ehhez hasonló modulos szart) és nem megy csődbe addig az amd...
3/6 anonim válasza:
A10-7850K-t, meg egy 270x-et
És annak mi értelme lenne? Lenne egy APU, aminek a video része nem lenne kihasználva, sőt ugye le lenne tiltva a r9 270x miatt. Nem tud összedolgozni a proci a kártyával. Sőt, az A10-7850=X4 860K csak IGP nélkül. A 760K kicsit gyengébb, mint a 860K, de lecserélni semmiképpen sem éri meg.
4/6 anonim válasza:
fm2+-ra már ne nagyon várjál erősebb procit ami majd erős lesz az majd a zen lesz de az más tokozást fog kapni.
5/6 anonim válasza:
Ennyi erővel a 860-al is kitörölheti, mert hiába húzza meg ha egy 2. genes i5 is tönkreveri. Ennyi erővel akkor már eladhatja az egész hóbelevancot oszt vehet rajta egy használt z77-et egy i5 2500k-val.
6/6 anonim válasza:
Egy r9 280x-et is elbír a jelenlegi procid egy jó hűtővel. Én még nem kukáznám. Persze ha van pénzed i5-re + egy 280x feletti VGA-ra, akkor megérheti cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!