213 nyarára milyen új videókártyák, processzorok, esetleg memóriák jönnek majd ki?
Nvidia GTX 7xx széria
AMD HD8xxx széria
DDR4
i9 széria
FX II széria
FM3
Jön a következő generáció VGA-kból vagyis HD 8xxx(ha a tendencia igaz akkora az AMD már lefedi a piacot), és a GTX 7xx(az nV még nem fogja).
CPU trén nem lesz nagy felhozatal, csak szerbe fog jönni. Helyette APU egységek lesznek, az inteltől a haswell, az AMD-től a kaveri. A DDR3 meg ezekre még marad(egyedül talán a kaveri amire belehetne vezetni ilyen AM2+ szerű megoldással vagyis "köztes foglalattal)".
# 2
Ezeket honnan szedted? A DDR4 szerverbe jön csak. I9 99% hogy nem lesz. FX II-ről se tudom micsoda. FM3 is max találgatás. Mivel nem sokára érkezik a boltokba a Trinity desktop verziója, és vele együtt az FM2 foglalat is. Így jövőre már elképzelhető, hogy a kaverivel jöhetne az FM3, de valószínűleg FM2-be fog az is illeszkedni.
"AM3+ tokozású AMD Piledriver"
Vagyis Vishera, ami még ebben az évben ki fog jönni.
Igazából majd videót renderelni GYORSAN(Sony vegas 9-essel) meg játszabni kell majd a gép.
Amit ebből majd ki tudok venni az a memória, táp meg HDD.
Amúgy kissé felesleges még feltenni a kérdést, mivel ez jövőre lesz, és az APU-k miatt az új szemléletből adódóan átalakul az egész programozási modell.
Szóval ha már kint lesznek majd akkor térjünk vissza erre.
Aha értem.
Csak gondoltam megkérdezem hogy akkor mire számíthatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!