Windows 7 rendszer telepítés után honnan tudom h milyen
drivereket kell feltelepítenem?
Figyelt kérdés
most a laptopomon win 8 van es az acershop weboldalán ha beírom a laptop tipusát akkor kikirja h milyen driverek vannak a gépemhez...ezzel az a problémám h például wifi driver is 4 darab van fent es nem tudom hogy melyik kell a gépemre.. mondták hogy töltsem le az aida64-et vagy az everest programot. mindkettőt felteleoítettem de egyik probramon belül se tudom megállapítani h melyik kellene :/ remélem valaki tud segíteni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.