Mi lehet a baja a TP-Link WN350GD hálókártyám driverének?
Figyelt kérdés
Az említett típusú hálókártyámhoz a legfrissebb drivert ( [link] telepítettem friss windows xp-re, amitől teljes fagyás jött létre, miután elkezdtem netezni. Eltávolítottam, újra felraktam, de akkor már le is fagyott egyből. Csökkentett módban nem hal be a gép, meg már próbálgattam mindent, tuti, hogy a hálókártya driverével van valami gond. Most mit tegyek? Frissebb driver nem létezik hozzá... Ötletek?2010. febr. 21. 19:46
1/6 anonim válasza:
Inkább egy régebbit próbálnék hozzá.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem találtam, csak ezt.
2010. febr. 22. 15:52
3/6 anonim válasza:
Szia
Nem írtad, hogy milyen alaplapod van? Nincs rajta integrált kártya?
4/6 A kérdező kommentje:
Fú, most meg nem mondom, milyen az alaplap, mert nem vagyok annál a gépnél, de valamilyen abit. integrált realtek hálókártyával, amit az xp alapból feltesz. Próbáltam eszközkezelővel letiltani az alaplapi kártyát, de akkor is ez a gond volt.. :S
2010. febr. 22. 19:26
5/6 A kérdező kommentje:
Ja, és egy idő után teljesen behal a gép, mostmár csökkentett módban sem megy..
2010. febr. 22. 19:27
6/6 A kérdező kommentje:
ABIT A17-es az alaplap
2010. febr. 23. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!