A hálókártyám nem működik. Mit csináljak?
Vettem egy laptopot és vettem egy routert is, hogy az asztali és az új gépen is tudjam használáni.
A netet eddig USB-n keresztül használtam, mert a gépben nem volt jó a hálókártya (integrált) . Aztán csak később jöttem rá, hogy a router-en nincs usb hub, ezért ma vettem egy új hálókártyát (tp-link tf-3239DL)-t. Beszereltem a gépbe és automatikusan elindult a Windows telepítő, de nem hálókártyaként telepítette, hanem valami usb eszközként. Nem nagyon érdekelt, Vezérlőpult-Hardver telepítése és fel is raktam az illesztőprogramot. Viszont hibaüzenetet kaptam: "Az eszköz nem működik megfelelően, mert a Windows nem tudja betölteni a szükséges illesztőprogramokat. (Kód: 31)
A 'Megoldások keresése' lehetőségre kattintva információkat küldhet az eszközről a Microsoft számára, és ellenőrizheti, van-e megoldás a problémára. "
Viszont megoldást nem nagyon találtam. Már többször újratelepítettem a drivert, de mindig ugyanezt a hibát írja. Újabb illesztőprogramot nem talált.
Mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!