Miért nem működik egyik usb csatlakozóm sem a gépemen?
windows 7-nél egyszercsak nem működik egyik usb csatlakozoóm sem. A napokban még nem volt ezzel problémám. Most meg akárhova csatlakoztatok bármit nem csinál semmit. (külső hdd-t, pendrive-ot) Próbáltam új driver-t letölteni, nem sikerült. A windows az eszközkezelőben azt írja, az eszköz megfelelően működik. Csak épp nem csinál semmit..:S
Mi lehet a baj?
Köszönöm a válaszokat!
az van mert világít, valamint a bios látja, mert páldául egy pendriveról való bootolást felajánl a biosba. Tehát a Bios látja. Most újratettem a Win 7-et egy fél órája, de ugyanaz.
Azt írja működik, de nem csinál semmit.
webkamera, bluetooth, pendrive, nem csinál semmit, egár világít ha bedugom.
Még jó hogy van ps2-es egerem is..
wtf?
Érdekes
én egy ASUS deszkával jártam hasonlóan de ott a bios ban sem ment én NEM VOLT RAJT PS/2
érdekes jelenség próbáld meg ha tudsz valami ismerőstől kérj kölcsön egy PCI USB kártyát az esetek nagy részébe segít (nálam spec. nem jött be) de egy próbát megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!