Mit vennétek a helyemben laptop vagy pc? (proci kérdés is)
Szóval lehetőségem lesz rá hogy elkövetkező hónapokban vehessek egy gamer laptopot vagy a mostani pc-met tuningoljam
Azért is kérdezem mert tudom, hogy hiába lenne egy gamerlaptop 200-300e egy asztali pc ugyan olyan configgal erősebb lenne
Jelenlegi pc:
Intel Quadcore q6600 (lent linkelek 2 procit)
4gb ram (8gb ddr3 ra gondolnék helyette)
Nvidia Geforce GTX 750 Ti (ez maradna)
Gigabyte p35-ds3l (ezt is valami 1155 procira cserélném max 20e ig valami gigabyte-ot)
E között a két proci közt vacilálok, hogy ugyan mivel tud többet az i7 mint az i5 max nagyobb felbontást tud nem?
Én nem vagyok felbontás bzi engem nem zavar
Ram terén szerintem ddr3 at vennék abból is kingstonet, v kingmaxot
vagy egyben 8gb 1600mhz vagy 2db 4gb 1600mhz
Szóval ti mit vennétek laptop vagy asztali?
És melyik procit a 2ő közül?
"Ram terén szerintem ddr3 at vennék abból is kingstonet, v kingmaxot"
kingstone
"egyben 8gb 1600mhz vagy 2db 4gb 1600mhz"
2db 4GB-osat, mert akkor dual channelben tudnak menni és az jobb mint ha egyedül lenne( [link]
Itt szerintem az a kérdés, hogy mire akarod használni, mert ha csak játszásra akkor asztalit válassz és ha meg teheted akkor az i7-est választanám te helyedbe, állítólag most jó az ára és pár évig biztos nem kell cserélned!!!
De ez csak az én véleményem!!!☺☻
1# Haswell. Ivy Bridge?
2# Nem adnom el többet ér, mint amennyiért el lehet adni
Szal a 1150 jobb mint a 1155? azt hittem, számozás alapján jobb pl 2011 gci drága szal valszeg az a legjobb
Vga marad mindenképp
3# köszi
4# Hordozhatóság vonz, de inkább csak játszanék és pont azért nem akarok i7est mert tényleg nem tud annyival többet amennyivel többe kerül
Köszi a válaszokat amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!