200000-ért gép játékra?
# 29 Kettőnk közt az a különbség, hogy én eddig sem akartam (és nem is próbáltam) döntő csapást mérni rád. A vitának nem a győzelem a célja, hanem az, hogy megismerjük egymás véleményét, s tágítsuk a látókörünk.
A ,,mindent eltalálsz" rész még ijesztőbbé válhat számodra, miután megtudod, hogy az én kedvenc költőm is Radnóti. (Habár visszanézve a kommenteket egyedül a koromat találtad el, azt sem lehetett túl nehéz azután, hogy leírtam: másodéves egyetemista vagyok.)
A harmincas válaszolóval pedig teljesen egyetértek. Neked balgaságnak tűnhet 200000-250000 Ft-ot fizetni egy gépért, a kérdező számára viszont ez lehet egy 2-3, vagy akár több évre is szóló befektetés, mely nem feltétlenül pénzben térül meg. (Lássuk be, nem sok szórakoztató cikk létezik a világon, amely anyagiakban is visszahozza az árát)
Mélyen tisztelt kérdező köszönö hogy megtisztelsz azzal hogy telefonról irogatsz,megtisztelve érzem magam.Ha érdekel felnéztem gyik-re (becses nevén gyakran ismételt kerdesek) és bele botlottam ebbe a kerdesbe.Ahol a megdöbbenve láttam,(a kérdéséből leszürve)hogy van olyan ember aki CSAK egy ilyen jatekert ennyi pénzt kidob.Eddig egy szóval nem mondtam hogy penzt ne költs el hanem azt hogy valami ertelmesebbre.Vagy legalább gondold át nehogy késöbb megbánd,nem csak azt mondom hogy a bizonyos GTA miatt hanem más játékok miatt is,lehet hogy most még a dacc és gőg beszél belőled vagy csupán nem vagy olyan emelkedettségi szinten hogy áttekintsd a dolgok súlyát.Én,nem Trollkodni jöttem csupán felnyitni a szemedet,Én is tudom hogy ne avatkozzam mások dolgába,a te pénzed,a te életed,csupán részeretnélek ébreszteni téged a valódi értékekre.
Értem hogy nem sok szórakoztatói cikk létezik ami meg is térül,pont ezért akarom Kedves Kérdezőt megyőzni arról hogy jobban gondolja át döntéseit.A 2-3 éves befektetést nem hiszem hisz ez a MARKETING,minden évben valami új és új ami miatt a fogyasztók több százezret dobnak ki (lásd Kérdező).Én is szeretném a Mélyen Tisztelt Kérdező látókörét tágítani.
Tőled pedig bocsánatot kérek nem hittam volna hogy egy ilyen művelt emberbe futok ezen az oldalon(mondjuk mint említettem elég régóta voltam fent).
Szerintem meg ha tényleg nem trollkodni jöttél, akkor inkább hagyd békén a kérdezőt, nem pénzügyi vagy életviteli tanácsot kért. Változatlanul nem értem, hogy miért akarsz másokat meggyőzni arról, hogy amire költik a pénzüket, az hülyeség. Ha valaki kikapcsolódásképp szeret időnként leülni a gép elé és játszani, teljesen egészséges elkölteni erre háromévente 250000 ft-ot.
A főnököm nemrég tapsolt el ugyanerre kb. 600ezret, de ezzel sincs probléma, megteheti és nincs ráfüggve napi 12 órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!