200000-ért gép játékra?
Gondoltam benézek ide mert érdekel a kérdés.
De elolvasva a válaszokat csak annyit mondhatok:
#20. Gratulálok a testvérednek és további sok sikert az életéhez. Neked pedig sok sikert a tanári karrierhez az egyik legszebb tantárgyat fogod tanítani. :D
19f
# 25
A személyek ismerete akiket felsoroltál az alapműveltség része, de pl. Arisztotelész, Platón, sőt, még Petőfi is jóval nagyobb hatással volt a történelemre, mint az irodalomra. Arisztotelészről konkrétan egy fél éves szemináriumot ültem végig. Nyilván Romhányit és Weörest is ismerem, utóbbi az egyik kedvenc magyar íróm. A történelem és az irodalom egyébként jóval több helyen találkozik, mint ahogy azt az ember gondolná.
Egyébként eltaláltad, tényleg 20 éves vagyok. Szeretek feljönni a ,,Hardverek" kategóriába és gépeket összerakosgatni másoknak, ezáltal segíteni nekik. Néha rám fér a kikapcsolódás és ez tölt fel. :)
Visszakérdezve: neked abból áll az életed, hogy másokat cseszel le gyakorikérdéseken, amiért azzal töltik a szabadidejüket, amivel szeretnék?
Kedveseim nem ertem min veszekszunk hisz egyikunk sem tud majd donto csapast merni a masikra,de Te Draga Kerdezo meg kerlek szepen hogy ne ugasssal a masik disznómogul koszonettel: Emberiseg :-)
Ha ilyen muvelt vagy biztos megertedet hogy milyen agallyaim vannak ezzel a jatekkel kapcsolatban.Nem azzal van a gond hogy mit csinal hanem arra akarom felhivni (Kedves Kerdezo)a figyelmet hogy ennyi penzel okosan kell banni vagyis nem ilyen balgasagokra kidobalni:-)
Ha tenyleg ennyire szereted a torit,irodalmat akkor rokon lelkek vagyunk,nekem Radnoti a kedvencem.Csak kezd furcsa lenni hogy mindet pint eltalalok,kedves diszno(remelem ezt nem talaltam el):-)
A helyisirasi hib miatt bocsnat tabletrol szoktam irni :-)
Kedveseim nem ertem min veszekszunk hisz egyikunk sem tud majd donto csapast merni a masikra,de Te Draga Kerdezo megkerlek szepen hogy ne ugasssal a masik segge mogul koszonettel: Emberiseg :-)
Ha ilyen muvelt vagy biztos megertedet hogy milyen agallyaim vannak ezzel a jatekkel kapcsolatban.Nem azzal van a gond hogy mit csinal hanem arra akarom felhivni (Kedves Kerdezo)a figyelmet hogy ennyi penzel okosan kell banni vagyis nem ilyen balgasagokra kidobalni:-)
Ha tenyleg ennyire szereted a torit,irodalmat akkor rokon lelkek vagyunk,nekem Radnoti a kedvencem.Csak kezd furcsa lenni hogy mindet pint eltalalok,kedves diszno(remelem ezt nem talaltam el):-)
A helyisirasi hib miatt bocsnat tabletrol szoktam irni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!