Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 200000-ért gép játékra?

200000-ért gép játékra?

Figyelt kérdés
250000 ami tényleg nagyon maximum. Leginkább GTA V amire kellene, normális grafikán, tűrhető FPS mellett. Monitor, egér, bill. nem kell.
2015. ápr. 24. 16:00
1 2 3 4 5
 21/43 anonim válasza:

Gondoltam benézek ide mert érdekel a kérdés.

De elolvasva a válaszokat csak annyit mondhatok:

#20. Gratulálok a testvérednek és további sok sikert az életéhez. Neked pedig sok sikert a tanári karrierhez az egyik legszebb tantárgyat fogod tanítani. :D

19f

2015. ápr. 25. 01:59
 22/43 anonim ***** válasza:
34%
Tortenelem tanarnak keszulsz ?? Akkor mit keresel itt a "GTA" as forumon de ezek szerint te is alpari jateknak tartod nem de?Nem azt mondom hogy aki ezzel a jatekkal jatszij az egy paraszt hanem hogy egy ilyen jatekert ennyi penzt KIDOBNI.:-)
2015. ápr. 26. 16:33
 23/43 anonim ***** válasza:
25%
Am koszi a minuszokat ;^) .
2015. ápr. 26. 16:34
 24/43 anonim ***** válasza:
25%
Ti is tudjatok h igazam van csak nem akarjatok magatoknak bevallani .:-)
2015. ápr. 26. 16:34
 25/43 anonim ***** válasza:
25%
Tortenelem tanarnak keszulsz?Ezek a szemelyeket irodalomban oktakjak foleg nem torteneelmben,de mind1 az ELTE n vagy hany eves lehetsz 20 ?Es abbol all az eleted h gyakorikedeseken irogtdz szamitastechnika rovatban,dràgám ez nagyon sandit nem gondolod? :-)
2015. ápr. 26. 16:41
 26/43 anonim ***** válasza:

# 25

A személyek ismerete akiket felsoroltál az alapműveltség része, de pl. Arisztotelész, Platón, sőt, még Petőfi is jóval nagyobb hatással volt a történelemre, mint az irodalomra. Arisztotelészről konkrétan egy fél éves szemináriumot ültem végig. Nyilván Romhányit és Weörest is ismerem, utóbbi az egyik kedvenc magyar íróm. A történelem és az irodalom egyébként jóval több helyen találkozik, mint ahogy azt az ember gondolná.

Egyébként eltaláltad, tényleg 20 éves vagyok. Szeretek feljönni a ,,Hardverek" kategóriába és gépeket összerakosgatni másoknak, ezáltal segíteni nekik. Néha rám fér a kikapcsolódás és ez tölt fel. :)

Visszakérdezve: neked abból áll az életed, hogy másokat cseszel le gyakorikérdéseken, amiért azzal töltik a szabadidejüket, amivel szeretnék?

2015. ápr. 26. 17:00
 27/43 A kérdező kommentje:
Te is a Számítástechnika rovatban írogatsz, kedves Troll barátunk, de van köztünk egy különbség: Te kioktatsz az irodalomról, de a helyesírásod eléggé alacsony színvonalat üt meg.. :) Nagyon aranyos amit írsz, de kissé bagoly mondja verébnek...
2015. ápr. 26. 17:18
 28/43 anonim ***** válasza:
34%

Kedveseim nem ertem min veszekszunk hisz egyikunk sem tud majd donto csapast merni a masikra,de Te Draga Kerdezo meg kerlek szepen hogy ne ugasssal a masik disznómogul koszonettel: Emberiseg :-)

Ha ilyen muvelt vagy biztos megertedet hogy milyen agallyaim vannak ezzel a jatekkel kapcsolatban.Nem azzal van a gond hogy mit csinal hanem arra akarom felhivni (Kedves Kerdezo)a figyelmet hogy ennyi penzel okosan kell banni vagyis nem ilyen balgasagokra kidobalni:-)

Ha tenyleg ennyire szereted a torit,irodalmat akkor rokon lelkek vagyunk,nekem Radnoti a kedvencem.Csak kezd furcsa lenni hogy mindet pint eltalalok,kedves diszno(remelem ezt nem talaltam el):-)

A helyisirasi hib miatt bocsnat tabletrol szoktam irni :-)

2015. ápr. 28. 15:29
 29/43 anonim ***** válasza:
34%

Kedveseim nem ertem min veszekszunk hisz egyikunk sem tud majd donto csapast merni a masikra,de Te Draga Kerdezo megkerlek szepen hogy ne ugasssal a masik segge mogul koszonettel: Emberiseg :-)

Ha ilyen muvelt vagy biztos megertedet hogy milyen agallyaim vannak ezzel a jatekkel kapcsolatban.Nem azzal van a gond hogy mit csinal hanem arra akarom felhivni (Kedves Kerdezo)a figyelmet hogy ennyi penzel okosan kell banni vagyis nem ilyen balgasagokra kidobalni:-)

Ha tenyleg ennyire szereted a torit,irodalmat akkor rokon lelkek vagyunk,nekem Radnoti a kedvencem.Csak kezd furcsa lenni hogy mindet pint eltalalok,kedves diszno(remelem ezt nem talaltam el):-)

A helyisirasi hib miatt bocsnat tabletrol szoktam irni :-)

2015. ápr. 28. 15:31
 30/43 anonim ***** válasza:
62%
Az, hogy balgaság vagy sem, azt hadd döntse már el az, aki költi a pénzét. Ahogyan én nem szólok bele, hogy te mire költöd a pénzedet, téged se érdekeljen, hogy én 250 000-ért veszek PC-t, vagy 500 000-ért Macallan 30-t. Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. A gazdaságnak is jót tesz, ha akinek van, az költ, nem pedig csak gyűjtöget, úgyhogy végképp nem értem, hogy mi a problémád.
2015. ápr. 28. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!