Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tapasztalatok alapján melyik...

Tapasztalatok alapján melyik a legjobb márka az újraírható DVD-k közül?

Figyelt kérdés

Amelyik megbízható, nem megy tönkre pár írástól vagy törléstől és nem sérülnek könnyen a szektorai, és hosszú élettartamú.

Eddig a legolcsóbbat vettem (BENQ), de az könnyen tönkremegy néhány használat vagy teljes törlés után. Pedig nem karcolom meg, nem porosítom be, nem teszem sehova, csak a tokjába vagy a számítógépbe; és mindig óvatoan fogom meg. A DVD ROM-mal nincs probléma, nem attól megy tönkre szerintem.

2010. febr. 21. 16:49
 1/2 anonim válasza:
100%

Nem biztos, hogy csak a lemezzel van probléma. Vannak bizonyos DVD író márkák amik bizonyos DVD lemezeket nem szeretnek.

Anno nekem is voltak ilyen problémáim és elég sok DVD lemezt és írót kipróbáltam, és végül DVD lemezből a Maxell bizonyult a legjobbnak, ezt minden író megírta és olvasta is, hosszú távon is.

DVD íróból én az LG-t tudom ajánlani, ezzel nem volt gondom soha.

NEC, és a NEC-ből lett Optiarc kerülendő.

2010. febr. 21. 17:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem is LG a DVD íróm. :) (És még nincs fél éves, úgyhogy biztos nem azzal van gond.) A Maxellt ki fogom próbálni! Remélem, nekem is beválik. A többi infót is köszi, nem gondoltam volna, hogy ilyen is előfordulhat, hogy nem "kompatibilisek" egymással.
2010. febr. 21. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!