TP-LINK TL WN-322G Windows 8.1 kompatibilitás?
Figyelt kérdés
Nemrég felraktam a PC-mre egy 64 bites Windows 8.1 Enterprise operációs rendszert, de valamiért nem képes megfelelően telepíteni a wi-fi adapterem driverét (TP-LINK TL WN-322G). Esetleg valaki tud valamilyen megoldást, vagy alternatívát javasolni?
Előre is köszönöm!
2015. ápr. 22. 19:06
1/9 Tengor válasza:
Már akkor megszűnt a forgalmazása a sticknek, amikor a Win 8 még a kanyarban sem volt. Ha a netről szedett legfrissebb driver nem megy, akkor nem is fog vele. Ruházz be egy korszerűbb kártyába!
2/9 A kérdező kommentje:
Az a vicces, hogy előző Windows 8.1-en hibátlanul működött, és nem egy Linux disztribúciót is használtam vele.
2015. ápr. 22. 21:37
3/9 Tengor válasza:
A linux nem meglepő, a Win 8-as dolog viszont érdekes, mert ezek szerint akkor mennie kell vele.
Eredeti a win?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, az előző sem volt az.
2015. ápr. 23. 14:05
5/9 Tengor válasza:
Igen, de akkor lehet benne valami sunyiság, ami miatt a driver nem megy fel.
6/9 P.O.C. válasza:
Mi hardver verziója? v1, v2 vagy v3?
7/9 A kérdező kommentje:
v3
2015. ápr. 23. 17:46
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, de random jó lett a Windows 7-es verzióval.
Router segítségével befogtam a netet vezeték nélkül, elkezdtem telepíteni néhány dolgot (XAMPP, Sublime Text, Steam, iTunes, Skype, Google Chrome, Start Menu 8), és gondoltam mégegyszer utoljára megpróbálom. A 100611-es verzióval hibátlanul tudta telepíteni.
#windowsrulez
2015. ápr. 29. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!