Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csinálhatja a gépem?

Miért csinálhatja a gépem?

Figyelt kérdés
Bekapcsoláskor sípol röviden 5-öt és utána indul a rendszer. hibát nem vettem észre nem is tűnik lassúnak csak nyugtalanító a sípolás. Előre is köszönöm a válaszokat

2015. ápr. 22. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Valami hibát jelez a géped

esetleg a ram rosszul van benne, vagy az egyik ram tönkre ment, vagy valamelyik ram nem megfelelő frekvencián megy

esetleg lehet cpu probléma.

Javaslom, hogy először a ramokat ellenőrizd, majd a bios beállítást, ha hibát találsz a biosba de nem tudod mire tedd, állítsd vissza gyáriba és megszűnik a baj!

2015. ápr. 22. 18:34
 2/4 A kérdező kommentje:
a ramot most ellenoriztem at raktam masik foglalatba is de ugyan az a helyzet. es a bios is asszem uefi valami es en meg a regihez szoktam hozza vissza allitottam alapra es meg mindig csinalja
2015. ápr. 22. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Takarítsd a gépet lehet por okoz valami gondot

illetve akkor lehet még cpu probléma

2015. ápr. 22. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:

5 beeps - Processor error - bad processor

Processzorral van valami hiba.

2015. ápr. 22. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!