Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik egér jobb a lézeres...

Melyik egér jobb a lézeres vagy az optikai?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 22. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
A lézeres, de mindkét fajtába tehetnek sz*r szenzort.
2015. ápr. 22. 17:32
 2/8 totolala ***** válasza:
Egyértelmű golyós egér
2015. ápr. 22. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát olcsó egérnél teljesen mindegy. a drágábbaknál meg kb mindd lézeres.
2015. ápr. 22. 17:43
 4/8 Tengor ***** válasza:
A lézeres általában pontosabb, viszont ahogy utaltak rá, egy olcsó lézeres vacak technikával rosszabb lehet, mint egy optikai egér jobb technikával.
2015. ápr. 22. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Aki egy kicsit is ért hozzá, az optikait fog ajánlani. Vannak jó, ámbár méregdrága lézeresek (amik a felülettől függően szabályozzák a sugár pozícióját), de az olcsó lézeresek sokkal-sokkal rosszabbak, mint az optikaiak.

Itt találsz egy részletes elemzést (kattints az "Összefoglaló kinyitása):

[link]

Itt pedig az ajánlott egerek listáját találod:

[link]

2015. ápr. 22. 23:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem most egy optikai gamer egerem van, mindenki azt mondja hogy miért nem vettem lézereset, de én teljesen meg vagyok vele elégedve... Persze, egy jó lézeres egér biztosan jobb de sajnos nincs rá 20-30 ezrem
2015. ápr. 23. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
#6: Sok ismerősnek tartom karban a számítógépét, és az agyamra megy, hogy az olcsó lézeres egereket a fényes asztallapon, alátét nélkül használják. Én még egy sort is nehezen tudok velük kijelölni egy szövegben, ők meg FPS játékokat játszanak úgy, hogy több centit ugrik a kurzor egy-egy mozdításkor. Agyrém.
2015. ápr. 23. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Erre van megoldás.

Egéralátétnek hívják.

Ha meg asztallapon bénáznak az FPS játékokkal akkor az az ő bajuk.

Nekem teljesen megfelel a lézeres G502. amiben van felületkalibráció. és sima asztallapon is használható.

De a súrlódást tekintetében számomra elég kényelmetlen a csúszós felület.

2015. ápr. 24. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!