GTX 960-ból megéri a 4GB-osat venni?
Nyár fele tervezek egyet venni, és az egyetlen dilemmám, hogy amit találtam 4GB-os, nem illene bele abba szép fehér gépházba, amit majd mellé veszek. :P
Egyáltalán ki tudná használni a 4GB-ot?
Egyedül a GTAV-t tudnám felhozni, mint viszonyítási alapot, hogy oda már max grafikán 1080p-hez 3-4 GB VRAM szükséges. Legalábbis több mint 2GB.
Szóval a kérdésem arra irányul, hogy megéri-e megvenni a 4GB-ot, ki tudná-e hasznánli, és meddig lenne elég, ha nem/ha ki tudná használni? Magyarán az a +2GB mennyit befolyásolna?
Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy videokártyát nem a VRAM alapján mérünk. De esetemben, ez is elég fontos tényező lehet. :P
Ja, és a 2 videokártya, csak hogy meglessétek őket, ha érdekelne. :P
4GB-os: [link]
2GB-os (ami illeni fog a gépházamhoz): [link]
Akkor vegyél, ha 4k-ban játszol.. Am fölösleges..
2gb vram fullhd-ra minden játékhoz elég.. Gta5-höz 1 is..
2gb vegyél
Azért azzal vitatkoznék, hogy 1GB mindenre elég.
Nem vagyok GTA fanatikus, nagy fan se vagyok, meg se vettem, de az az egyetlen most népszerű viszonyítási alapom, videókból leszűrve, hogy minimum a 2,5GB VRAM szükséges neki fullHD-ba.
Tapasztalat: 3GB kell neki a teljes full hd-ra (Nem 4k mert ügye azt tudjuk az már 2 vga)
Nem néztem hogy most jönnek-e ki újabb kártyák, de kitudja. Lehet nyáron ebben a kategóriában már lesz erősebb is ennél, de nem biztos. Több hónapra előre ilyen kérdésre konkrétan csak a gyártó tudna választ adni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!