Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nekem milyen SSD-t ajánlanátok?

Nekem milyen SSD-t ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szóval laptopba kéne,azt szeretném megkérdezni,hogy a Lenovo G50-45 laptopomba bele-e férne egy HDD és egy SSD egyszerre,ha nem,hogy lehetne megoldani.A max keret rá kb. 30ezer forint és legalább 250GB-os lehetne.

A válaszokatbelőre is köszönöm!

2015. ápr. 20. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:

1db 2,5"-os hdd van benne, 1 gigabyteos.

Legalábbis ha jól látom. A műszaki adatokkal rendkívül szűkmarkú a gyártó honlapja (de jellemzően 2,5-öst pakolnak a notikba) [link]

Ennek a helyére vehetsz egy 250 gigást, a legolcsóbb a Kingston V300, de nem sokkal drágább a samsung sem. Bár mindegyik márkának megvannak a pártfogói és az ellenlovasai. A választásnál az a lényeg, hogy legyen sata 3 csatoló a gépedben. Ha nincs (mondom, nincs specifikáció a lenovo-nál), akkor max. 100-120 megás másodpercenkénti átvitelre lesz képes, ott meg mindegy szinte mit raksz bele.

A kettőt együtt csak úgy tudod megoldani, hogy ssd a gépbe és hdd mint külső vinyó.

2015. ápr. 20. 23:41
 2/4 Osynho ***** válasza:
Vagy hdd helyére ssd, a dvd író helyére meg a hdd. :)
2015. ápr. 21. 00:31
 3/4 Panda Péter ***** válasza:
mivel a laposodban nincs más alternatív SSD foglalat, ahogy a második válaszadó is írta, vagy a vinyó helyére tudsz berakni, vagy az optikait kicseréled egy optibay-re, és oda.
2015. ápr. 21. 00:49
 4/4 A kérdező kommentje:
És szerintetek el tudnám adni a hdd-t?Kb. 1 hónapos 1tb-os SSHD.Akkor szerintem veszek egy külső HDD-t is.A válaszokat köszi!
2015. ápr. 21. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!