Milyen processzor ajánlanátok 25-50 ezer között?
jelenleg ilyen:
ASUS AMD FM1 HD QUAD CORE GAMER X4 4X2600Mhz
X4 631 4MB cache socket FM1
ez szeretném kicserélni 1 jobbra. (csak játékra használom a gépem)videokártyát csak később cserélek mert a processzort fontosabbnak tartom először.
ilyen az alaplapom:
Alaplap neve Asus F1A55-M LX3 R2.0
ezt is kicserélném ha szükséges ide is ajánlhattok valamit:)
Akkor I5-4460 és Asrock B85M lap.
Ha játékra kell a proci akkor jobban jársz az I5-el mint az Fx-8350-el, sajnos az FX-ek nem teljesítenek túl jól játékok alatt egy I5-el szemben.
Nekem csak a játék számít.Szóval másra nem használom a gépemet. Jelenlegi videokártyám:
amd radeon hd7770 1gb
ezzel jól müködne az alaplap meg a proci? Később tudnám csak cserélni a vga-t
Igazából lényegi változást nem fog jelenteni egy i5 az Athlon X4-el szemben,mert a HD7770 a szűk keresztmetszet.
Később azt is egy R9 270 vagy GTX960-ra kéne cserélni.
"amit írtatok processzor milyen téren fogja befolyásolni a gépem? Gyorsabb lesz? stb"
Igen gyorsabb lesz, de a játékokhoz alapvetően grafikai teljesítmény kell, ergó, ha van egy jó procid az már jobb mintha csak vga-d lenne jó. :D
Egyébként nekem egy i5-4590 van, egy R9 280 társaságában. Nekem metro last night full hd+max grafika=simán viszi, semmi baja.
Szerintem egy jó középút lehet, bár azon lehet vitatkozni hogy R9 280 helyett valami mást pakolj a gépbe pl 760 vagy valami hasonló.
Viszont csakis intel, tavaj én is nézegettem az AMD vonalat, és igen kellemetlen dolgokat olvastam róla. (de legalább olcsó),
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!