Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD 8670M 2gb videokártya nem...

AMD 8670M 2gb videokártya nem megfelelő működése. Hogy lehetne beállítani?

Figyelt kérdés
Játszok most a GTA V-el, ott a graphits beállítok között írja hogy mennyi videó memória kell a játékhoz és hogy mennyi van. 850re tudom levinni legjobban és 768 mb video memóriám van. Elvileg a videokártyám 2 gbos. AMD Catalys Control Centerben a hardvernél látom is, hogy az elsődleges adapter AMD Radeon hd 8650G és itt a Memória mérete 768 szóval ezt használja, de alatta van egy olyan, hogy csatolt adapter. Lenyitom ott a név: AMD Radeon hd 8600m series, és itt 2048 mb video memóriát ír,mag és a memória mhzje is nagyobb. Ezt hogy tudnám elérni? Mert valamiért ezt nem használja. Vagy teljesen hülyeséget kérdeztem most és azt ki se tudom használni? Hiába állítom át nagyteljesítményű gpura a progit mégse javul semmit.. haverom 1 gbos videokártyáján 975 van, neki low graffon lazán fut a játék, és legalább megközelítőleg is 1 gb video memóriája van, nem úgy mint nekem a 768 nem teljesen 2048.. :/

2015. ápr. 20. 13:42
 1/5 compactegon ***** válasza:

hali, ezaz?

[link]

2015. ápr. 20. 13:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nem. Laptopban van ez a video kártya. Memória órajel az elsődlegesben 800 mhz mag 660 mhz, itt van 768 mb memória, a csatolton 800 mhz ugyan úgy, de a mag 975 és itt van 2048 mb memória.
2015. ápr. 20. 14:13
 3/5 compactegon ***** válasza:

igen, laptopba való :)

533 mhz magsebességet írt, illetve 720-ig lehet húzni. a memóriájé pedig 933, de ezeket úgyis látod.

2015. ápr. 20. 15:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor lehet ez az.

Csak a video memóriát még mindig nem vágom. 768 mb pedig 2048 van benne és nemtudom kihasználni. Mint ha az integráltat használná vagy nemtudom. BIOS-ban turkáljak egy kicsikét?

2015. ápr. 20. 15:13
 5/5 compactegon ***** válasza:

"The 8650G has no dedicated graphics memory and shares the main memory with the CPU cores."

sajna ez az integrált kártyák hátránya. a bios-turkálását kihagynám, de te tudod :)

2015. ápr. 20. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!