Kezdi beadni a kulcsot a vga-m? Lent
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy egy napja olyat csinál a vga-m, hogy ha nem csinálok semmit, akkor is 60°C körül van, eddig 30-40 között volt ha csak böngésztem stb. Leszedtem az új mortal kombatot és azóta ilyen. Játék közben soha nem ment fel 70°C fölé se. Újra pasztáztam, de így sem oldódott meg.
A vga-m sapphire 7870, sose volt húzva, alapfeszen használom már kb 2 éve. Nem örülnék neki, ha elromlana, mert nincs pénzem újra. Ha felnyomom 100% ra a ventiket, akkor lemegy kb 50°C ig, de mihelyst leszedem automatikusra felmegy 60 körülire.
Kérem szíves segítségeteket, hogy mit csináljak, illetve mi lehet a problem. :D
Most vagy a videókártyád baszódott el vagy valami nagyon megdolgoztatja,mert az hogy nem csinálsz semmit és 60 fokra felmegy nem normális
"Leszedtem az új mortal kombatot és azóta ilyen"
Lehet leszedtél egy vírust is ami a játék mellett volt?Vannak olyan vírusok amik lelassítják a gépet,bár inkább a procit terhelik meg de ki tudja lehet ez a videókártyát terheli.Azt javaslom hogy csinálj egy vírusírtást és próbáld ki a videókártyát más gépen is
Jó. Porolás volt ok.
Kondik? Megfőzés nyoma van e? Nagyító alatt vizsgáld meg a smd és egyéb ellenállásokat! Hirtelen ennyi. Ha nem jó hozd be, ha javítható akkor megegyezhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!