Megéri megvenni ezt a gépet?
Figyelt kérdés
Netezésre lenne használva,semmi extra,még hd videók se lennének rajta nézve,hiszen a netem sem olyan. [link] a 19 900ft-osról lenne szó.2015. ápr. 19. 21:28
2/7 anonim válasza:
Szerintem meg nem.
Annyira gyenge az a CPU,hogy még netezni is problémás lenne vele,a 2GB RAM pedig úgyszintén kevés lesz már,a 80GB-os tetűlassú HDD-ről nem is beszélve.
20 ezerből hardveraprón keresnék egy erős 2 minimum 2 magos gépet,legalább 3gb RAM-al.
Egyszerűen nem ér 20 ezret egy 7 éves ,a megjelenésekor is low-end teljesítményű Intel Atom-os gép.
3/7 anonim válasza:
Ezek a minimumok bármiféle emberi PC használatra.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor ez felejtős...Bár a fogyasztása igen kedvezőnek tűnik,de akkor hallgatok rátok.Köszönöm.
2015. ápr. 20. 16:57
6/7 A kérdező kommentje:
Tudom ez is szar...De legalább hordozható.Még erre válaszoljatok,aztán már tényleg semmi...:D
2015. ápr. 21. 20:27
7/7 anonim válasza:
Ennél egy mai 15 ezres pendrive pc is sokkal erősebb,vagy egy középkategóriás okostelefon/alsókategóriás tablet.
Reggelire megeszi azt a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!