Erre a gépre megéri megvenni a GTA V-t?
Figyelt kérdés
X4 750K
HD 7790
8GB DDR3
2015. ápr. 15. 11:11
1/8 Brenya válasza:
Itt a gépigénye.: [link]
Minimumon talán elfut.
2/8 anonim válasza:
[link] Ezzel a procival igen (Erősebb és egy árkategória kb)
3/8 A kérdező kommentje:
A jelenlegi cpu nem jó?
2015. ápr. 15. 11:36
4/8 A kérdező kommentje:
A gép már megvan másfél éve, csak az érdekelne, hogy megéri-e megvenni rá.
2015. ápr. 15. 11:37
5/8 anonim válasza:
Alacsony-közepes beállítások mellett menni fog, ne aggódj, megveheted. Minimum processzornak egy 4 magos Phenom I-est adtak meg, a te processzorod erősebb annál, a videokártyád is a 4870-nél. 2-es azt gondolta, most vennél gépet, akkor tényleg jobb vétel lenne a 860k, de emiatt még akkor se vegyél új processzort, ha az alaplapod FM2+ és nem csak FM2, alaplapot meg végképp ne cserélj.
(Én (nem gamer) laptoppal toltam a GTA IV-et, lowon, igaz külső monitorral FHD felbontásban, de nem a grafika a lényeg ebben a játékban.)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld ;)
2015. ápr. 15. 11:59
7/8 anonim válasza:
2# vagyok úgy teljesen más :) Megéri csak azt hittem hogy új gép lesz.
ui: Aki amúgy negatívot nyomott az mit érzett, hülyeséget írtam, vagy mi?
8/8 A kérdező kommentje:
A processzorral kapcsolatban egyáltalán nem írtál hülyeséget, igazad volt. Tőlem pacsit kaptál ;)
2015. ápr. 15. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!