SOS bios jelszó törlése/megszerzése? Fontos
Van egy régi RM T12er laptopom amin régen lejelszavaztam a biost. Utánna vettem magamnak egy ASUS laptopot amit persze miért is ne, szervizbe kelett küldenem. azt mondták két hétig lesz ott. Addig bekapcsoltam a régi laptopot (RM T12er) és nézem : ez elfelejtette a dátumot meg az időt. Kéri hogy állítsam be : beállítás : ENTER PASSWORD :
itt háromszor el kell rontanom, utánna meg f2-őt nyomni hogy elinduljon a gép. utánna be kell állítani az időt stb... ekkor a vírusírtó rinyál rajta hogy nem friss az adatbázisa, mert előre állítom a dátumot és azt érzékeli hogy 2500 nappal később van.
Egyetemre járok és oda elengedhetetlen a laptop. 2 elem van benne egy csatlakozós, egy meg gombbelem. mind a 2-őt kiszedtem belőle 2 (!!!!!) órára és semmi. American Megatrends (AMI) Bios van rajta. A gyártójábal nem tudom felvenni a kapcsolatot mert email-re nem válszolnak, és azért nem szeretnék Angliába telefonálgatni... Ha frissítem a BIOS-t az kiszedi a jelszót? vagy mit csináljak? Jumper nincs rajta :(
Köszi ha válaszoltok.
Töltsd le a Hiren's boot-ot, írd ki cd-re és arról bootolj be! Van benne bios jelszó törlés funkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!