Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows 7 jelszó megszerzése?

Windows 7 jelszó megszerzése?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek! Azért kérnék segítséget hogy tudna-e valaki nekem olyan USB-röl bootolható szoftvert/programot ajánlani ami megszerzi a Windows 7 jelszavát.Fontos hogy USB-röl fusson mert nekem nincs cd/dvd-ém.Próbálkoztam már Ophcrackel de nem ment :S előre is 1000 hála!

2012. máj. 25. 14:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem elég csak letörölni a jelszót? Erre elég sok eszköz van, ami pillanatok alatt eltávolítja a jelszót.

De ha neked mindenképp a jelszó kell akkor szerezd meg a gép SAM fájlját, ebben tárolja a jelszavakat. (C:\Windows\System32\config mappában van). Erre használj egy másik oprendszert, pl egy usb-ről bootolható linuxot. A SAM fájlban lévő jelszavakat pedig egy másik gépen meg lehet fejteni egy megfelelő programmal, pl L0phtCrack. Ez akár brute force módszerrel is tud próbálkozni, amihez nem árt egy erős processzor.

2012. máj. 25. 15:09
 2/10 A kérdező kommentje:
A jelszót szeretném megszerezni.Tudnál akkor ajánlani usb-ről bootolható linuxot?
2012. máj. 25. 16:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbb linux futtatható pendrive-ról is, pl egy sima ubuntu megteszi. A pendrive-ról bootolható linux elkészítéséhez a LiLi USB Creator nevű programot ajánlom, pofonegyszerű a használata.

[link]

2012. máj. 25. 17:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Jól van de ha be bootolom a dolgot akkor marad nyoma? Tulajdon képpen ez egy "hordozható" op rendszer?
2012. máj. 25. 17:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, ez olyasmi, mint a live cd. Lehet nyoma, ha módosítod a vincseszteren lévő fájlokat. Egyébként a gépre nem fog telepíteni semmit (hacsak nem telepíted te a linuxot).
2012. máj. 25. 18:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Áhh, rossz hír :( amikor be akartam állítani a boot sor rendet nem találtam mást csak CD-ROM illetve Hardisk-et maga a gép 2008-as pedig úgy tudtam hogy csak a 2000 előtti gépek BIOS-a nem fogadja el az usb-t... Na jó amúgy nem feltétlen kell a jelszó hanem az is jó volna ha egy ilyen "hordozható" op rendszerel tudnák vele dolgozni és programokat telepiteni (most speciel laptopról írok) de azt nem tudom hogy ha "hordozható" az oprendszer akkor rendesen hozzá férek a merevlemez tartalmához vagy az adat hordozón kell tárolni a dolgokat (jelen esetbe ez egy 8 GB pendrive)? Persze én még mindig a jelszó megszerzésével lennék elégedett.
2012. máj. 25. 19:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha 2008-as, akkor kellene támogatnia, lehet, hogy külön engedélyezni kell valahol. Ha megadod az alaplap típusát, akkor megnézem.

Amit a LiLi usb creatorral csinálsz bootolható pendrive, az nem tudom pontosan hogyan működik. Vagy úgy mint egy livecd, vagy mint egy rendesen telepített rendszer.

A livecd olyan, hogy minden indításnál egy friss rendszert kapsz, mivel a cd tartalmát nem tudja múdosítani a rendszer, a géped merevlemezét meg nem piszkálja, hiszen ez a lényege. Ez tartós használatra nem, csak kipróbálásra alkalmas (na meg a windows javítgatására :D). Ha sikerül úgy megcsinálni, mint egy rendes rendszert, akkor igen, olyan lesz mint egy teljes értékű rendszer, csak éppen a pendrive-odon lesz. Egyik esetben sem piszkál bele a vincsesztered tartalmába.

Mindét esetben hozzáférsz a merevlemezed tartalmához, és módosítani is tudod azt, de oda szerintem nem tudsz linuxos programokat telepíteni.

2012. máj. 25. 20:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat én voltam a hülye.... Nem a bootolási sorrendben kell keresni hanem a harddisken belül kellet beállítani hogy az usb legyen az elsö.
2012. máj. 26. 08:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Már meg van a fájl csak a L0phtCrack nem engedi mert a brute force-ot hogy használjam fizetnem kéne....
2012. máj. 26. 09:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Írtam privát üzenetet!
2012. máj. 26. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!