Hülye vásárlást csináltam?
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve vettem egy laptopot,amit eredeti win8-al vettem +30 ezerért.De a mai napig zavar,úgy vagyok vele,mintha egy 3 milliót buktam volna el.Vagy gondoljak arra,hogy eredeti a windows,s nyugodjak le.Tudom,kicsit hülyeség,de...Szóval,na.2015. ápr. 18. 21:08
1/9 A kérdező kommentje:
am a lapi adatai:core i3 2348m,intel hd3000,4gb ram,500gb vinyó,64 bites win8.Akkor 145 ezerért vettem,nagyon-nagyot buktam vajon,vagy nem is buktam?Egyébként a gépet szeretem,vigyázok rá,csak el akarom ezt felejteni már.
2015. ápr. 18. 21:10
2/9 anonim válasza:
Miért csináltál volna hülyeséget? Ez lenne a rendje, hogy megveszed és nem lewarezolod. Később ingyen frissíthetsz Windows 10-re is.
3/9 Panda Péter válasza:
nyugodj le. ingyen fogsz tudni frissíteni win10-re.
4/9 totolala válasza:
Most az a kérdésed, hogy a lapossal vagy az OP rendszerrel buktál-e?
Nem értelek.
5/9 A kérdező kommentje:
Ó,nagyon köszönöm,akkor el is felejtem.Akk. ezek szerint nem csináltam nagy hülyeséget.
2015. ápr. 18. 21:18
6/9 anonim válasza:
Most nem azért, de ha neked ekkora gondot okoz az, hogy nem warezoltál le egy szoftvert, akkor gondok vannak az értékrendeddel.
G.
7/9 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmi...Legalább így nem vírusosodik be olyan könnyen.Csak meg akartam győződni,hogy más is feláldozik +30 ezret a biztonságért,vagy warezol.
2015. ápr. 18. 21:22
8/9 Panda Péter válasza:
én mondjuk hallgatóként ingyen tudok leszedni wint, de amint kikerülök a mókuskerékből, sztem 2-3 évente igazán rászánom azt a 20-30k-t hogy eredeti winem legyen. a jóhoz könnyű hozzászokni. semmi aktivátor, semmi crack, semmi szívás.
sőt, az ms hozzáállását látva abban sem vagyok biztos hogy 5 év múlva fizetni kell-e majd egyáltalán az OS-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!