Hol találom meg ezeket a fájlokat, hogy törölhessem őket?
A "C" meghajtóm 78,1 GB méretű, viszont ha elindítok egy-egy programot, rohamosan csökken a foglalt terület. Tisztára idegben vagyok, tök idegesítő...
Most is teljesen véletlenül rákattintottam az egyik Online játékra (Darkensang Online) és percek alatt a nem'tom hány MB szabad helyemből lett kb. 5 MB és elkezdett jelezni a gép, hogy alig van már hely, stb...
T'om, hogy vannak ezeknek a játéknak fájlaik, amiket ha törlök, a "C" meghajtón hely szabadul fel. Csak épp azt nem'tom, hogy hol vannak ezek a fájlok, hogy alap mód hol találhatom meg ezeket... segítsetek kérlek, sajnálatos módon én nem vagyok egy PC zseni...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Futtas egy teljes CCleaner viszgálatot minden szegmensben. Töredezettségmentesítést hajts végre a problémás lemezen, és csökken a lapozófálj méretét, amit a Windows felhasználhat. Ha így sem, akkor viszont másolnod kell egy másik meghajtóra, és ezután arra telepíteni mindent, vagy annak hiányában venned kell egy HDD-t.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!