Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha ez igaz meg lehet még...

Frank1997ize kérdése:

Ha ez igaz meg lehet még menteni a fájlokat amik rajta maradtak a vinyómon?

Figyelt kérdés

Szóval hallottam hogyha formázzuk a winchestert attól még a fájlokat valahova elraktárolja.Nos az lenne a kérdésem hogy az én winchesterem 2012 óta idáig 2 lett leformázva és amik a nagyon kellenének azokat még vissza tudom e hozni valahogy?2012be voltak olyan fájlok a gépemen mint pl.:

Családi fotók,nyaralási fotók,nyaralási videók,Herby facebook rap rajongóról 4 :D,meg még rengeteg minden ami kéne onnan.Ha ez tényleg igaz hogy a winchester még formázás után képes eltárolni valahova a fájlokat,pedig már az új formázott gépen nincs is semmi remélem értitek mit mondok :D.Szerintetek egy jó szakember meg tudná csinálni hogy kimentené nekem a winchesterről ezeket a fájlokat?Hallottam hogy már 150.000-ért is megcsinálja.Nagyon fontos lenne.Remélem hogy ez igaz és még megmenthetők mert már szívesen visszanézném és meghallgatnám a zenéket :D.

2015. márc. 1. 08:04
 1/7 ThodEE GoD ***** válasza:
Tehát csak az utolso adatok egyresze szerezheto vissza, ha azota volt mas a vinyon akkor nem, NTFS recoveryt beszerzed, aztan a kapott adatokat kimasolod egy masik particiora.
2015. márc. 1. 08:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, csak addig maradnak rajta, amíg nem írod fölül mással.
2015. márc. 1. 08:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Már megpróbáltam az összes ilyen recovery-s izét de csak a lomtárból ürített fájlokat hozta vissza,nekem pedig azok kellettek volna amik a Winchesteremen voltak :( csak van valami megoldása a dolognak
2015. márc. 1. 08:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor tuti hogy ezek már nem lesznek meg :( hjajjjjjjj bazzeeeggg :@@@@
2015. márc. 1. 08:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagyon kezdőknek leegyszerűsítve:

Ha egy vinyóra felraksz egy adatot akkor készít egy elértetési bejegyzést mint a könyvek végén a tartalomjegyzék és az szerint nézhető meg az adott anyag.Amikor formázod akkor csak a tartalom jegyzéket törlöd a tartalom marad csak írhatóvá válik a tartalmi rész.

Amennyiben nem másolsz rá semmit(nem írsz rá új adatot)akkor még visszahozható az adat.A dolog bonyolultsága ott kezdődik hogy az adatok nem feltétlenül sorba íródnak mint a könyvekben hanem éppen oda ahol hely van ezáltal szét van szórva a vinyón egy mappa tartalma akár több száz helyre ezért tartalom jegyzék nélkül(formázva) ömlesztett árúként van jelen.Tehát nem garantált hogy minden meg is lesz és mivel 2x lett formázva ezek szerint 2x lett ráírva az adataid szinte biztos hogy felül lettek írva.

2015. márc. 1. 08:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem is tudom ez a vinyó hányszor lett formázva már.de amikor olyan cuccok voltak rajta amik kellettek volna róla akkor kellett elviinni leformázni hogy vesszen el a faszba köszönhetem a nagybátyjámnak.
2015. márc. 1. 08:38
 7/7 ThodEE GoD ***** válasza:
A gyors formázástól nem veszik el, a lassútól, nem tudom, a legnagyobb ellensége hogy mást másolsz arra a területre...
2015. márc. 1. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!