Miért lett ilyen kevés fpsem?
Figyelt kérdés
Pentium 4esem van, de Windows 7 volt rárakva, mert a XPre már nem frissül a LoL :D Szóval a játék futott 30 fpssel. Majd vissza lett rakva az XP, aztán újra a Windows 7 (ez a változgatósdi kb egy hét volt). Tehát megint telepítettem a LoLt, 3s csak 4 fpsem volt, pedig a grafikát is levettem a legalacsonyabbra. Miért esett vissza ennyire az fpsem? (Nem hiszem, hogy idetartozik de közben ki lett cserélve egy 1920x1080as monitorról egy 1280x1024esre, ez nem tudom, hogy bármennyire is közrejátszhat...)2015. ápr. 17. 08:46
1/1 anonim válasza:
Játékban ugyanazokat a felbontásokat használod?
Minden drivert felraktál?
DirectX-et telepítetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!