Mért ilyen kevés az FPSem? Vagy esetleg valami lehet be/ki van kapcsolva?
Figyelt kérdés
tegnap délután hozták ki az új gépem összeraktam mmajd felraktam egy win7etUltimate 64bites)
Még csak a COD2t raktam fel rá de 1920*1080as felbontáson dx7be semmi élsímítással fixen 91 fpsem van de ez semmere sem változik esetleg egy pillanatra leugrik 90ra aztán vissza..végülis ennyi fps elég de egy ilyen nagy teljesítményű kártyától egy ilyen régi játékban nagyobb teljesítményt vártam.Mi lehet a gond?
2012. márc. 14. 09:11
1/2 anonim válasza:
Ember! 90fps-től te hova akarsz többet?
Már ne is haragudj, de én sokszor örülök a 30-40-nek, mert az is akadás mentes :D
2/2 anonim válasza:
Azt kiírtad h megjött a géped de h milyen hardverek vannak benne azt már nem? Milyen videókártyád/procid /ramod van? Mert így nem tudok segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!