Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy kaveri-ben lévő R7 az...

Egy kaveri-ben lévő R7 az erősebb mint egy mezei hd 4850?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy nem tud dx11-et meg többet fogyaszt de ha csak azon játékokat nézzük ami mind2-n elindul akkor melyiken lenne több fps érték?

Az apu-s konfig értelemszerűen a saját procijával menne (7850k) meg 8Gb ddr3 1600Mhz rammal.

A dedikált vga-s gép pedig egy Phenom x4 955+4850 meg ugyanennyi ram.

Melyikkel lehet több fps-t elérni?

Sokan mondják hogy az a10-ben lévő r7 erősebb de szerintem azt eléggé megfojtja a memória sávszélesség még a legjobb ramokkal is.

A kérdés elméleti, nem akarom egyiket sem megvenni.

2015. ápr. 16. 21:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem nem fáj ha tiltanak téged ez miatt az oldalról csak hajrá. de le írta sok ember a véleményét azért nem hiszem hogy a 90 %a buta. el lett magyarázva hogy jobb ha külön álló processzor külön dedikált vga-val van már csak a játékok miatt is . te mondtad hogy mindenképpen apu-t akarsz nem érdekel téged hogy erősebb pc is ki jön az árából. hát akkor mit akarsz még fitoktattni hogy jobban beszéljük beléd hogy mennyire csúcs szuper ez az apu viszi full hd-ban a gta 5 -őt crysis 3 -at meg társait ami vicces is lenne ha vinné rendesen... beszélges magadban ha nem hallgatsz több értelmes ember válaszára !
2015. ápr. 17. 12:13
 12/12 A kérdező kommentje:

Azért te sem vagy egy iq fighter, mivel én nem a mostani dedikált kártyákkal akartam összehasonlítani, hanem ezekkel a régiekkel, másik kérdésnél már meg is kaptam az egyik leghasználhatóbb választ rá.

Mellesleg nem győzöm elégszer írni, "ha nem tetszik a kérdés miért válaszolsz?"

Mazochista vagy?

2015. ápr. 17. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!