Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Eltűnt a CD/DVD-ROM?

TangoDown kérdése:

Eltűnt a CD/DVD-ROM?

Figyelt kérdés
A számítógép nem ismerte fel a CD/DVD író és olvasó meghajtómat, ezt követően ellenőriztem a kábeleket valamint a BIOS-t, de semmi nem változott. Az eszközkezelőben eltávolítottam a meghajtó driverét majd újratelepítés után egy BD-ROM (F:) meghajtót hozott létre a Sajátgépen (mely több topik szerint blue ray lemezek olvasására alkalmas) viszont a CD-ket és DVD-ket továbbra sem kezeli. Se Daemon Tools sem más zavaró tényező NINCS telepítve!

2015. ápr. 16. 15:17
 1/5 anonim válasza:
Nekem is pont ez van. Sikerult megoldani a problemat? ha igen akkor, hogy csinaltad?
2015. ápr. 19. 11:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem oldódott meg. Azon gondolkodok, hogy újratelepítem az operációs rendszert.
2015. ápr. 19. 12:58
 3/5 anonim válasza:

[link]

Ugy olvastam, hogy egyesek ezen az oldalon megtalaltak a megoldast. Nekem nem sikerult, de talan neked igen.

2015. ápr. 19. 15:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen ezt a topikot már Én is megtaláltam a Microsoft magyar oldalán, de nem segített.
2015. ápr. 22. 14:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem segített az újratelepítés sem...
2015. máj. 23. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!