Az eszközkezelőből eltűnt az alaplapi videókártya, mi a teendő?
Intel HD 4600-as integrált videókártya és egy AMD Radeon R5 M230 van a laptopomban. Az utóbbival valami probléma van, ezért az eszközkezelőben leszoktam tiltani, de időnként újra bekapcsol és megzavarja a másikat is, ezért a drivert újra kell telepítsem.
De nem is ez a lényeg, hanem hogy nincs bent az eszközkezelőben most az Intel VGA.
Próbáltam leszedeni a drivert és felrakni innen:
Mielőtt elkezdené a telepítést kiírja hogy " A számítógép nem felel meg a szoftver telepítéséhez előírt minimális követelményeknek."
Ilyenkor mit tudok csinálni? Hogy az eszközkezelőben újra megjelenjen? Köszönöm előre is, fontos lenne.
Minek tiltod le? Gondolod, hogy te jobban tudod mikor optimális egyiket és másikat használni, mint a mérnökök, akiknek ez a foglalkozása?
Chipset driver a helyén van?
Az a baj, hogy ha mindkettő aktív akkor egyes játékoknál beragad a kép, vagy nagyon alacsony az FPS. Valamiért zavarják egymást, de nincs is annyira szükség az AMD videó kártyára, a másik épp elég azokhoz a programokhoz/játékokhoz amiket használok.
A válaszodat köszönöm, azt hol tudom ellenőrizni hogy rendben van-e a chipset driver?
Megpróbálod feltenni, aztán meglátod, hogy változik-e a helyzet.
A nem megfelelő működés akadhat a rossz driverek hibájából is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!