Dual monitor - eltérő monitorokkal is élvezhető?
Két egyforma monitorral minden nagyon jó. De nem szeretnék egy halom pénzt rákölteni, és ami van most az nagyon szuper (benq g2220hd), de ilyet már nem lehet kapni.
2 monitort próbáltam mellé: az egyik kisebb, és nagyon gagyi képet ad, nagyon kényelmetlen volt. A másik ugyanolyan felbontású, de colban nagyobb, és szintén rosszabb minőségű/nagyon eltérő színei voltak.
- Ha ugyanakkorát (21,5", 1920x1080) vennék, az jó lenne, vagy ugyanaz legyen a kontraszt is, és a színmélység is?
- Vagy valamilyen módon be lehet még szerezni egy ugyanilyen, kifutott monitort?
És volt a kipróbált monitorokkal még egy problémám, amit nem tudtam megoldani: a plusz monitor képe néha-néha pislogott. Sokmindent próbáltam, de szerintem vagy az eltérések miatt volt, vagy a videókártya miatt (ati radeon 2600 xt)
Sajnos nem minden esetben lehet élvezhető, illetve attól függ mire használod.
A színmélység, felbontás, fényerő még nem minden.
Az LCD panel előtt van egy műanyag film, amit ugye látsz ha ránézel egy monitorra. Ez a régi üveglap helyett van.
De gyártónként vagy modellenként eltérő a fényáteresztő képessége. Emiatt nem lesz pont ugyanolyan színű vagy ugyanolyan fényes a két eltérő monitor.
Kifutott monitort apróhirdetési oldalakon, használt elektronikai eszközök kereskedőinél érdemes próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!