Ha azt akarom, hogy együtt működjön az AMD-be integrált grafikus vezérlő a rendes videókártyámmal akkor melyik kimenetbe dugjam a monitor kábelét?
Figyelt kérdés
VGA-n lévő DVI-be vagy ami az alaplapon van ? További ha nincs a kártyám a támogatott kártyák között attól függetlenűl még működhet szinkronban a procival? crossfire ?2015. ápr. 15. 10:43
1/8 Trafó1 válasza:
azt tudom, hogy ha a videó kártyába dugod akkor az működik, ha az alaplapra akkor az integrált kártya működik, de többet nem értek hozzá.
2/8 anonim válasza:
Nem crossfire ennek a neve, hanem 'dual graphics' (semmi közük egymáshoz).
Milyen APU - VGA párosról van szó?
3/8 P.O.C. válasza:
Régen, még az AMD APU -k megjelenése előtt is volt erre elehetőség (ATI Hybrid CrossFireX).
De ugyan olyan gyenge lábakon állt mint most, kompatibilitás és stabilitás szempontjából.
Ha nem az AMD által ajánlott párosításokkal használod
akkor nincs nincs értelme próbálkozni vele.
A beállítások itt szépen be vannak mutatva:
4/8 A kérdező kommentje:
Egy Sapphire HD 5670 1GB-os videókártyám van
2015. ápr. 15. 13:16
6/8 A kérdező kommentje:
akkor ne rakjam bele ? mert ha erősebb a prociba lévő akkor az nekem megfelel
2015. ápr. 15. 13:33
7/8 P.O.C. válasza:
Valószínűleg erősebb az APU -nál. Főleg, ha lassú single channel RAM -al használod azt. Ráadásul neki saját dedikált RAM -ja van, nem a rendszertől "lopja" el.
Szóval szerintem érdemes beszerelni, de dual módba nem tud működni az APU -val, szóval ezt a részét ne erőltesd.
8/8 A kérdező kommentje:
2x4GB DDR3 1333Mhz-es Ramokat teszek mellé
2015. ápr. 15. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!